„Нашенци ПРО“ вече е „Балканикъ“! Ресторантът отвори врати с различно меню и нов мениджмънт /снимки/

„Нашенци ПРО“ вече е „Балканикъ“! Ресторантът отвори врати с различно меню и нов мениджмънт /снимки/ Ресторант „Нашенци ПРО“ отвори отново врати под друго име, с нов мениджмънт и екип, както и с различно меню, научи агенция BulNews. Обектът се нарича „Балканикъ“ и вече радва всички любители на качествената и вкусна храна. 
Ресторантът залага на ястия от традиционната българска кухня, както и на такива от съседните на страната ни държави. Новият собственик - Данаил Петков има дългогодишен опит в бранша и е заложил на млад и амбициозен екип. В кухнята пък се вихрят готвачи със сериозни умения, придобити от работа в заведения у нас и в чужбина. 
„В менюто са включени само предложения от пресни продукти и гарантираме, че няма нито един полуфабрикат“, разказа новото ръководство. То ще се обновява периодично, с различни сезонни предложения. Мениджмънтът е заложил и на уникална селекция от вина, някои от които не се предлагат на друго място в града. 
Направени са редица подобрения, с които всеки посетител на ресторант „Балканикъ“ ще се почувства в уютна и комфортна среда. Обновени са мебелите, закупено е чисто ново кухненско оборудване от най-висок клас, а посудата е подменена с висококачествен порцелан. 
Механа "Балканикъ" работи всеки делничен ден от 12 до 23 часа и от 17 до 23 часа в събота. През деня посетителите могат да се насладят на вкусно обедно меню. В петък и събота пък DJ парти вдига градуса на настроението на гостите. 
Заведението е отворено и за частни събития и празненства, като вече предлага и украса, с което атмосферата ще бъде още по-тържествена. 
Всеки, който е нетърпелив да посети най-новото бижу в ресторантската карта на Враца, може да направи своята резервация на тел: 0887 355 655 и 0889 356 464. 
10.04.2024, 08:50 часа
7652 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha