Да отворим сърцата си! Красивата Йоана от Монтана има нужда от средства, за да живее

Да отворим сърцата си! Красивата Йоана от Монтана има нужда от средства, за да живее Младата и красива Йоана от Монтана има нужда от средства за животоспасяващо лечение, научи агенция BulNews. 
Благотворителна кампания в нейна подкрепа организира приятелят ѝ Мирослав. Той разказва, че 28-годишната жена се бори с коварна болест. 
„С Йоана се събрахме да живеем заедно преди 3 години след 6-годишна прекрасна връзка, малко след този прекрасен момент почувства неразположение. След многократни прегледи, първо от гинеколог в Монтана, в последствие и други мнения в София, Плевен и много лутане, чухме ужасната диагноза - инвазивен плоскоклетъчен карцином на маточната шийка“, разказва Мирослав.
В края на 2022 г. била извършена операция в болница „Света Марина“ - Плевен. Матката на младата жена е отстранена, а на яйчниците е направена транспозиция с надеждата, че напред във времето младата двойка ще има възможност за дете, макар и чрез суругатсво.
„Минахме 25 курса лъчетерапия с мисълта, че това ще бъде края и ще се преборим с коварната болест.Проведохме множество контролни прегледи, скенери , ЯМР и в средата на септември миналата година ПЕТ скенера показа, че има рецидив!“, продължава Мирослав. 
Последвали множество перипетии и усложнения. Теглото на Йоана не позволявало продължаване на лечението, след което попречила и инфекция. Извършени били две сложни операции, но състоянието ѝ не се подобрило, а напротив. 
Лъч надежда дава клиника в Турция. Необходимо е Йоана да бъде транспортирана с медицински екип до там, където да се извършат изследвания за уточняване на по-нататъшното протичане на лечението.
„До този момент се справяхме със средствата, нужни за лечението, но в Турция ще бъде непосилно за нас! Вярвам, че има съпричастни и добри хора, които ще помогнат на Йоанка да спечели битката!!! Сърдечно БЛАГОДАРЯ!“, пише Мирослав, като уточнява, че времето е ценно!
Всеки, който иска да помогне на Йоана в тежката битка за живот, може да го направи в платформата на фондация „Павел Андреев“ тук, в някоя от кутиите за дарения, разположени на много места в града или на следната банкова сметка: BG86BPBI79331080070602 с титуляр Йоана Иванова. 
 
11.04.2024, 08:40 часа
7906 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha