Иван Бакалов: Митническият скандал е организиран от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел

Иван Бакалов: Митническият скандал е организиран от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел ,Митническият скандал, който в последните дни наред с други скандали разтърси държавата, е организиран от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов с пропагандна цел.''
Това коментира журналистът Иван Бакалов.
"Съчиняват престъпна група. Парламентът прави комисия да разследва Асен Василев за митниците. Това е направено да излиза в новините. Това е целта - пропаганда. Затова се правят организирани престъпни групи и комисии", каза Бакалов и направи паралел със скандала "Нексо", който започна с шумна акция, а след това безславно приключи, без да се стигне до съд.
По думите на Бакалов със снимките на пудел и пачки, които изтекоха в различни сайтове, се цели да се пришие политически на ПП-ДБ съпричастност. "Но не видях обвинения към Живко Коцев, че е участвал в организирана престъпна група", посочи журналистът.
"Борбата е толкова на живот и смърт, че си мисля, че Паскал трябва да се скрие дълбоко, за да не го последва съдбата на Нотариуса. Той е застрашен", смята Бакалов.
Според него Коцев е '' същото ченге" като тези от "котилото на Борисов".
"Политическата криза е ГЕРБ и конкретно Борисов. Защото той не е разследван и не е вкаран в съда, има за какво. Той е токсичен. Затова правим избори непрекъснато и няма възможност за стабилно правителство. Борисов да го вкарат в съда. Това ще е изходът от политическата криза", заключи Бакалов.
13.04.2024, 08:21 часа
570 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha