Трагедия край Враца! Гръмнаха в главата дете на 1.5 години, хеликоптер лети към болница в София /снимки/

Трагедия край Враца! Гръмнаха в главата дете на 1.5 години, хеликоптер лети към болница в София /снимки/ Тежък инцидент с малко дете е станал днес следобед край Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
При неизяснени на този етап обстоятелства, по време на игра в кв. Кулата е било гръмнато в главата детенце на 1.5 години. Мъникът е бил застрелян от 12-годишно момче. На този етап е ясно, че изстрелът е възпроизведен от въздушна пушка, собственост на дядото на стрелеца.
Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112 и пострадалото момченце било докарано в спешното на врачанската болница. Там медиците бързо установили, че раната е несъвместима с живота му и поискали помощ от София.
Преди броени минути военен хеликоптер кацна в двора на МБАЛ „Христо Ботев“ и натовари застреляното детенце и медицински екип, който се грижи за неговото оцеляване. В столичната болница "Пирогов" вече е сформиран екип, който да поеме застреляното момченце.
Преди това местната полиция отцепи голям периметър в зоната за кацане, тъй като множество хора се бяха събрали от любопитство към военната машина.
На този етап е ясно, че пострадалото дете е първото в семейство от село Галатин. Родителите му са на по 20 години и били на гости на свои близки в кв. Кулата.
Повече информация по кървавия инцидент се очаква в утрешния бюлетин на полицията във Враца.
13.04.2024, 19:42 часа
27382 2
Коментари

Пустиняк

14.04.2024, 22:48 часа
Ама за них хеликоптер, за назе чекаш за направление, ча другио месец

Без думи

13.04.2024, 20:28 часа
Ненормална циганска работа
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha