Кристина Петкова: Служебното правителство е кукла на конци на Борисов, Пеевски и Радев

Кристина Петкова: Служебното правителство е кукла на конци на Борисов, Пеевски и Радев Смените по върховете на държавата започнаха още в първия ден на служебното правителство. Те се случват на фона на скандали в МВР и Митниците. И в парламента обвиненията за наличието на пари във фискалния резерв са част от сюжета.
Миналата седмица мина под медийните скандали за корупция, корупционни практики, но цялото това мероприятие цели да разсее от най-важното политическо събитие, което се случи, а именно назначаването на това марионетно служебно правителство, конците, на което се дърпат от Борисов, Пеевски и Радев. Това заяви Кристина Петкова, депутат и заместник – председател на ДСБ.
"Вчера видях, че са сменили двама от тримата заместник-външни министри. Освободиха и заместник-председателят на ДАНС - г-н Петров, защото е представител на ПП-ДБ, нямаше аргументи за неговото освобождаване. Вижте как върви "чистката" - махат се само неудобните хора", каза Петкова.
Тя обясни, че позицията ѝ по отношение на Живко Коцев остава непроменена. "Той е бил чистка на неудобните, нищо повече от това. В точно определен момент, определен човек, върху който се е упражнявал натиск. Служебното правителство в рамките на часове, а може би и предварително са били готови да ги махнат", каза Кристина Петкова.
14.04.2024, 09:30 часа
278 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha