Празник за сетивата! Механа „Балканикъ“ вече е във FoodboX, вижте предложенията на най-новия ресторант във Враца

Празник за сетивата! Механа „Балканикъ“ вече е във FoodboX, вижте предложенията на най-новия ресторант във Враца Най-новата звезда на кулинарния небосклон във Враца – механа „Балканикъ“, вече грее и на сайта на лидера в доставката на храна и напотки до дома и офиса в града FoodboX, научи агенция BulNews. 
Припомняме, че заведението работи от няколко дни, но вече се радва на завиден интерес от страна на всички любители на гастрономическите удоволствия.  Механа „Балканикъ“, както загатва и името, залага на традиционни предложения от родната и балканската кухня. 
Клиентите могат да опитат класически и авторски салати, богат асортимент от разядки, различни видове риба и разбира се - вкусно, прясно и добре приготвено месо. Има и няколко предложения, които да споделите с близките си хора, което ще превърне храненето в още по-голямо удоволствие. 
Всеки ден готвачите на механа „Балканикъ“ ще ви изненадват и с разнообразно обедно меню. Ястията се приготвят само от пресни продукти, актуални за сезона, без никакви полуфабрикати, заяви новото ръководство на ресторанта. 
Всеки, който няма възможност да посети механа „Балканикъ“ лично, може да се довери на FoodboX.bg. Усмихнатите куриери ще доставят храната до вратата на вашия дом или офис, още топла и винаги вкусна! 
Поръчайте още днес на сайта на платформата или на тел. 0878 505 555. 
15.04.2024, 10:52 часа
2185 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha