Калин Стоянов: Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките на Рашков

Калин Стоянов: Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките на Рашков Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов отвърна на думите на бившия шеф на КАТ Тенчо Тенев, че разследваният Стефан Димитров е негов приятел.
Тенчо Тенев коментира обвиненията, че разследваните Стефан и Марин Димитрови били близки с него и той ги е запознал с бившия министър на МВР Бойко Рашков. „Опитват се да внушат някои хора, че сме се събирали в дома на министър Рашков заедно със Стефан Димитров и Марин Димитров. Ходил съм на гости при Рашков, Стефан Димитров не е присъствал. Виждал съм го два-три пъти, беше дошъл в КАТ. Каза, че е бил при директора на ГДБОП и че е негов приятел. Не мога да ви кажа защо е бил при Калин Стоянов", разказа той.
Стоянов заяви позицията си чрез публикация във Фейсбук. 
"С недоумение гледах как Тенчо Тенев обикаля телевизионните студия, носейки торба с лъжи. Само напомням, че от събраните до момента доказателства по делото, водено от СГП, ДАНС и КПК, по безспорен начин е установено, че лицето Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките на Рашков. 
Там както той, така и други лица, са получавали задачи за моето дискредитиране чрез внушения и откровени лъжи. 
Питам се, дали ако се бях поддал на натиск и го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, както настояваха други високопоставени хора,  сега щеше толкова откровено да внушава неистини по мой адрес!?", завършва поста си Стоянов.
20.04.2024, 12:13 часа
271 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha