Сигнал до BulNews: Шофьори масово паркират върху междублоковите пространства във Враца /снимки/

Сигнал до BulNews: Шофьори масово паркират върху междублоковите пространства във Враца /снимки/ В редакцията ни отново постъпи сигнал срещу несъобразителните шофьори във Враца. Наша редовна читателка за пореден път ни изпраща кадри на спрени неправилно автомобили. Този път снимките са направени в ж.к. „Дъбника“, край блок 140. На фотосите, които ни е изпратила, се виждат няколко спрени леки автомобила върху зелени площи. Жената коментира, че тази практика се наблюдава абсолютно всеки ден, а шофьорите вместо да се засрамят и да преустановят всичко това, се множат. 
Врачанката отбеляза, че в района в момента се обновяват паркингите, но това не означава, че живущите в блоковете няма къде да спират. Само на метри от зелените площи има голям паркинг, на който всеки може да спре возилото си.
Изглежда обаче шофьорите искат да паркират автомобилите си възможно най-близо до домовете си, иначе се налага да изминават по няколко метра пеша, което е недопустимо – все пак Бай Ганьо е бил цял ден на работа… Жалко, че на времето инженерите не са измислили към апартаментите да бъдат построени и площадки за паркомста. Ако им е била хрумнала тази гениална идея, сега всички спокойно биха могли да качат колите в домовете си и да им се любуват, а не просто да ги проснат безпризорно под терасите… Срамота!
24.04.2024, 08:40 часа
2955 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha