Ресторант „Българе“ става мобилен! Кухня на колела вече обслужва клиентите на FoodboX /снимки/

Ресторант „Българе“ става мобилен! Кухня на колела вече обслужва клиентите на FoodboX /снимки/ Хитовият ресторант „Българе“ във Враца стана мобилен, научи агенция BulNews.
Кухня на колела вече ще обслужва клиентите на различни локации в града и региона. А за тези, които нямат възможност да посетят модерния кулинарен камион, ще се погрижи FoodboX
Мобилната кухня на ресторант „Българе“ залага на вече доказания и любим на редовните клиенти традиционен български вкус. Там на място ще се приготвят различни готвени ястия, както и fast food предложения като бургери, тортила и хот-дог. Всеки ден пък мобилните готвачи ще изненадват клиентите си с разнообразно обедно меню. 
Мобилната кухня ще пътува по различни събития във Враца и околията. Може да бъде наета и за Вашия празник, като готвачите ще приготвят на място вкусни и пресни ястия. През седмицата пък камиончето на ресторант „Българе“ ще обслужва клиенти на различни локации в града. 
В момента то е паркирано на бул. „Васил Кънчов“, срещу строймаркет „Инекс“, където всички влизащи и излизащи от града могат да се подкрепят с вкусна традиционна българска манджа или да хапнат нещо бързо от крак. 
Всички останали, които ценят родната кухня и искат да заложат на вече доказалия се вкус на ресторант „Българе“, могат да се доверят на лидера в доставката на храна за дома и офиса за Враца FoodboX. Куриерите на фирмата ще доставят храната до вратата Ви за минути, винаги вкусна и топла.
Поръчайте още днес на сайта на платформата или на тел. 0878 505 555. 
25.04.2024, 10:50 часа
4386 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha