Шокиращ слух: Три прокурорки и съдийка заснети в лесбосцени с Любена Петрова в къщата на Мартин Нотариуса в Гърция

Шокиращ слух: Три прокурорки и съдийка заснети в лесбосцени с Любена Петрова в къщата на Мартин Нотариуса в Гърция Показно застреляният в края на януари от наемен убиец кадровик в съдебната система Мартин Божанов-Нотариуса е организирал съвместно с Любена Петрова, бившата жена на Петьо Петров-Еврото, разгулни секс оргии със съдии, прокурори и ВИП проститутки в тузарска къща в Халкидики, Гърция, които тайно и без знанието на повечето участници е записвал с инсталирани в имението на скрити камери, съобщава ПИК. Тези сензационни разкрития пред столичен седмичник направи запознат в детайли мрежата за влияние на ликвидирания аферист.
Смайващата история за секс компроматите, с които Мартин Нотариуса и бившата съпруга на някогашния следовател Пепи Еврото са изнудвали магистрати беше потвърдена преди дни от разсекретен от Антикорупционния фонд документ от близо 30 страници, изготвен още през 2022 г. от ГБДОП.
В доклада се цитират показания на анонимна свидетелка от близкото обкръжение на Любена Петрова, която твърди, че секс компроматите са реализирани под давлението и с активното съдействие на бившата жена на Пепи Еврото, която доброволно участвала в почти всички порно сцени.
В доклада на ГДБОП се твърди, че изобличаващите материали били под формата на видеоклипове, съдържащи сексуални сцени на работещи в правосъдната система - част от тях от един и същи пол и че впоследствие е Божанов е изнудвал заснетите на калъп представители на съдебната система да решават дела и да повдигат обвинения срещу посочени от него лица.
Документът потвърждава и информация, публикувана още преди 2 месеца - че Мартин Нотариуса е бил секретен сътрудник на ГДБОП и че е разполага с офицерска карта на най-елитната полицейска служба в България.
Твърди се още, че сред заснетите в бурни секс сцени магистрати фигурират три прокурорки и съдийка от Софийския апелативен съд, които са били филмирани в шокираща интимна близост с бившата жена на Пепи Еврото. Едната от замесените прокурорки била заснета в групов секс с двама полицаи от ГДБОП с наета ВИП проститутка от Украйна и с Любена Петрова, а в последствие била притискана от Мартин Нотариуса да повдига обвинения на заможни бизнесмени с цел изнудване и плащане на солидни подкупи за прекратяване на делата.
07.05.2024, 08:22 часа
1959 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha