"Български гласъ" стартира с отличен 6 кампанията си във Враца /снимки/

"Български гласъ" стартира с отличен 6 кампанията си във Враца /снимки/ Област Враца осъмна с плакати на партия "Български гласъ".
Нито лошото време, нито краткия срок между изтеглянето на номерата за изборите и началото на кампанията успяха да попречат на силния старт на партията в вота за избор на народни представители за българския и Европейския парламент.
Както и на местните избори са спазени всички изисквания на закона и плакатите са залепени на определените за това места, както и на много частни имоти и  магазини в градовете и селата в областа.
Bulnews припомня, че хората на Мирослав Ангелов постигнаха сериозни резултати през есента както в община Враца, така и в Криводол, където партията стана втора политическа сила. От снимките се вижда, че вече са изградени структури и в други общини като Мездра, Оряхово и Борован. 
За водач Мирослав Ангелов е избрал лидера на партията в община Криводол - Евгени Ефремов. Първи в листата за европейския парламент пък е записан председателят на партията - Георги Попов. 
Можете да подкрепите партия "Български гласъ" с №6 в бюлетините за народни представители и европейски парламент!

Очаквайте подробности!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
10.05.2024, 11:09 часа
2057 3
Коментари

Hristo

13.05.2024, 10:01 часа
Браво Евгени, с теб сме, напред и нагоре с високо вдигната глава!

Нестор

13.05.2024, 09:52 часа
Една партия, която да заложи на младите и образованите кадри, които не са послушковци и си имат собствено мнение. Познавам момчето и мога да кажа само суперлативи за него и семейството му. Останалите хора в листата са също достойни и можеши.

Бако

11.05.2024, 13:02 часа
Тоя малкия клес от Криводол (Криводолския Меси, щото и двмата са по кинта и 20), беше подлога първо на Бай Мишан, после на Харизанката. Недоброжелатели твърдят, че Харизанов си е купил дипломите от Свищака през баща му - покойния доцент Ангел Ефремов
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha