Мартин Харизанов: Осигурени са средствата на нови протези за 8-годишната Беатрис Димитрова

Мартин Харизанов: Осигурени са средствата на нови протези за 8-годишната  Беатрис Димитрова Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизнов помага на Беатрис Димитрова oт Враца за втора година. Момичетотрада от спина бифида и се налага да носи специални ортопедични протези, за да може да живее нормално.
“Тя е само на 8, но вече знае какво означава да се бориш с трудна съдба. Казва се Беатрис и е прекрасно, будно и умно дете, което обича математиката и иска да стане сладкар. Беатрис страда от спина бифида и има нужда от ежегодна смяна на двете протези, които й помагат да се движи и да живее нормално. 
Семейството й дава цялата си любов и грижа, но няма финансова възможност да закупи така необходимите помощни средства. 
Запознах се с Беатрис през миналата година, когато трябваше да бъдат закупени първите й протези, помогнах им и от тогава станахме приятели.
Година по-късно Беатрис ме посрещна с прегръдка, а средствата за нейните нови протези са вече осигурени. 
Да се докосваш до човешки съдби и да имаш възможността да ги променяш към по-добро - това е най-великото чувство и най-голямото удовлетворение за мен като човек. Това е и смисълът на всичко, което правим - като хора и професионалисти. 
Ще работя в Парламента за това хората със същата и сходни на Беатрис диагнози да имат улеснен достъп до така нужните им помощни средства", каза Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
15.05.2024, 08:50 часа
2107 0