Поредно ново заглавие в афиша на Драматично-куклен театър - Враца

Поредно ново заглавие в афиша на Драматично-куклен театър - Враца Драматично-куклен театър - Враца днес започна работа по най-новото си детско заглавие - „Пълен напред“ по текст на Теодора Попова-Лазарова. Пиесата се поставя за първи път на българска сцена. Режисьор на детския спектакъл е Йелена Джорджевич, която има зад гърба си над 60 роли като актриса както на българска сцена, така и на сръбска, и е носител на повече от 30 награди за актьорска игра, режисура и драматургия. Сценографията и костюмите са дело на Диана Узунова-Тодорова, композитор на постановката е Сърджан Маркович, сценично движение - Небойша Громлич, мултимедия - Владимир Корчубич. 
Ролите в пиесата са поверени на актьорите: Борислав Сарафанов, Ивайло Вълчев, Станислав Дойнов, Петър Горанов и Владинела Кацарска. „Пълен напред“ е вълнуващо пиратско приключение, приказка за приятелството, предателството и прошката. Премиерата на представлението се очаква в края на месец юни.
 „Пълен напред“ е девето ново заглавие в репертоара на театъра за сезона и пето ново за деца. Припомняме, че в началото на седмицата трупата на Врачанския театър стартира и репетициите на „Приказоразказвачи“ от Теодора Георгиева на режисьора Любомир Колаксъзов, чиято премиера също ще зарадва малките зрители през юни. 
 
15.05.2024, 15:30 часа
530 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha