10 000 лева събраха на благотворителния концерт за Цецко в Монтана

10 000 лева събраха на благотворителния концерт за Цецко в Монтана 10 000 лева събраха в Монтана на благотворителния концерт за Цецко снощи. 
Събитието се проведе в Драматичния театър в Монтана. Над 200 танцьори и певци от местни фолклорни групи изнесоха концерт пред публиката в препълнената голяма зала. Всички те дариха средства за скъпо струващо лечение на Цецко.
Припомняме, че младият мъж е в Турция и се бори с левкемия.
"Монтана, както винаги, е съпричастна към ближния. Дано така да си остане, въпреки трудните времена, които изпитваме всички, но хората са съпричастни. Това е нещо прекрасно, което се прави, защото касае човешки живот и то млад живот.  Да помогнем на това младо момче да успее да се пребори с коварната болест. Това е най-малкото, което може да направи всеки един от гражданите на Монтана - да дойде, да даде нещо от себе си, за да може един живот да продължи", споделиха зрители.
4600 лева бяха събрани от входни билети. Останалите 5400 лева постъпиха в урните с дарения от жителите на Монтана, фирми, медицинските сестри и професионалистите по здравни грижи в града. 
"Искам да благодаря на всички зрители, на всички присъстващи тази вечер на концерта, които дойдоха да помогнат на Цецко. Искам да благодаря и на всички, които помогнаха за самата организация на концерта", каза Деница Иванова, която е една от организаторките на благотворителния концерт за Цецко.
17.05.2024, 16:12 часа
371 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha