Най-точният хороскоп за днес, 21 май

Най-точният хороскоп за днес, 21 май

Овен
Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи извън границите на собственото Ви аз. Разбира се за това се иска много смелост, но също така и е леко безразсъдно. Опитайте се да бъдете възрастни и разумни, премервайте рисковете.

Телец
Ще имате нужда да отидете в пространството на чистата мисъл, за да се почувствате в безопасност. Това е прекрасно и едва ли бихте изгубили и практичния си усет. Единственият капан е да възприемате нещата прекалено едностранчиво и да задълбаете в ментални модели.

Близнаци
Първите неща - първи. Действайте последователно, не се разсейвайте, бъдете фокусирани. Сутринта ще е много активна, но ще се влияете от мнението на хората около Вас. С напредването на деня ще успеете да управлявате времето и позицията си. Бъдете практични, правете само нещата, които са важни.

Рак
Не може да се каже, че си взаимодействате с другите хора по погрешка. В повечето случаи това е емоционален избор. И все пак внимавайте с обещанията, които давате, защото не всички е лесно да бъдат изпълнени.

Лъв
Днес подредбата на нещата и ангажиментите ще е особено важна за Вас. Време е обаче да се замислите за едно друго качество на нещата - ефективността. Ред или ефективност? Най-добре и двете и Вие добре може да го организирате.

Дева
Днес ще трябва да намерите баланса между умереността и риска. Задача доста сложна за човек като Вас, който обича предварително да е наясно какво предстои и да има строен рафик в главата си. Може би това дори ще повиши тревожността си, което определено не е добър знак. Оставете нещата на мъдростта на вселената и просто се радвайте като деца.

Везни
Днес ще търсите красивите неща, защото те ще Ви дават усещане за сигурност и защитеност. И дори нещо да е фалшиво, щом е красиво, ще е ОК за Вас. Дали е добре или не, това зависи от вътрешното Ви чувство за честност. Винаги правим нещата, за да намерим онова сигурното и спокойното, което носим от детството и е някъде дълбоко скрито.

Скорпион
Вашата лична война ще бъде с обществото във вида, в който е. Някакви дълбоки бунтарски чувства се събуждат у вас. На първо време повече ще говорите, ще агитирате, ще търсите, ще "озъбвате". Важното е, че показвате проблемите, може би ще се открие и подходящият начин за тяхното решаване.

Стрелец
Днес ще имате нужда да усещате удоволствието от допира, от храната, от красивите неща. Това е, което ще Ви нахрани повече от самата материална стойност на нещата. Хубаво е, ако успеете и да го споделите, тогава удоволствието ще е по-голямо.

Козирог
Ще сте много чувствителни към всички неща, които се случват около вас, сякаш ще ги улавяте по необясним начин. Добре е да отделите време да се изчистите от всички наслоени емоции. Опитайте да овладявате чувствата си. Водните процедури или един прост душ със сол, ще Ви помогнат да възстановите баланса си.

Водолей
Днес реалността ще се превръща в мечти, а мечтите в реалност. Някак светът около Вас ще изглежда различен, на моменти неадекватен и мистичен. Може дори да добиете усещането, че сте герой от филм. И е наистина така, това е вашият собствен филм.

Риби
Ден, в който или трябва да следвате нормите каквито са и да се включите с радост или да покажете своя личен протест към нещата, с които не сте съгласни. Малко трудни са изборите днес, но пък могат да бъдат и революционни.

21.05.2024, 08:13 часа
953 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha