На косъм от смъртта! Огромен пожар лумна в къща във Врачанско, жена едва не изгоря жива

На косъм от смъртта! Огромен пожар лумна в къща във Врачанско, жена едва не изгоря жива Жена е с изгаряния след голям пожар в дома ѝ във Врачанско, съобщиха от МВР в областния град.
Ужасяващият инцидент е от тази нощ. Сигнал за него е подаден в 2.20 часа на тел. 112. Обадила се 52-годишна жителка на Селановци, която е заявила, че е възникнал пожар в кухненска постройка и къща, ползвана от нея. Собствеността на имота е в процес на изясняване. 
Вследствие на инцидента, жената е обгазена и обгоряла по крайниците. Тя е прегледана от екип медици от филиала за спешна помощ в Оряхово, като след това е транспортирана с линейка до МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца за допълнителен преглед и лечение. 
В следствие на пожара кухненската постройка и покривът на къщата са изгорели. Пожарът е загасен от служители на пожарната в Оряхово. Причините за случилото се, както и нанесените щети, са в процес на установяване. Предстои на адреса да бъде извършен оглед в светлата част на денонощието. Работата по случая продължава, като вече има образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
21.05.2024, 09:27 часа
3220 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha