Извънредно! Кървава катастрофа във Враца, моторист загина на място /ужасяващи снимки/

Извънредно! Кървава катастрофа във Враца, моторист загина на място /ужасяващи снимки/ Моторист е загинал при тежка катстрофа във Враца, видя ексклузивно агенция BulNews. 
Кървавият инцидент е станал преди минути на Табашкия мост. Млад моторист с „Хонда“ се е врязал във ван „Фолксваген“ точно на кръстовището с Крайречния булевард. 
При адския сблъсък мотористът е загинал на място. Ударът е бил толкова свиреп, че е ранен и шофьорът на автомобила, който е около 50-годишен.
На този етап не е ясно как точно се е стигнало до катастрофата. По първоначална информация колата е правила обратен завой, при което е отнела предимството на мотора. 
В момента районът е отцепен, а кръстовището е затворено. Всички пътища, които водят към Табашкия мост, са блокирани от полицията. 
Трупът все още е на местопроизшествието, има голямо количество кръв по асфалта. Екип на спешния център пристигнал веднага, но само констатирал смъртта на младия мъж, който е с много тежки травми от сблъсъка.  
Самоличността му все още не е известна.
Има три пожарни, които да измият платното, след като разследващите си свършат работа по установяване на причините за трагичния инцидент. Очаква се да пристигне дежурен дознател, който да работи по случая. 
21.05.2024, 16:41 часа
54613 1
Коментари

koio

21.05.2024, 21:45 часа
Как пък все някой им отнема предимството,тия мотористи вечно не са виновни,и защо не се обърне внимание на скоростта с която се движат тия камикадзета?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha