Бруталност посред бял ден: Изверг от Берковица опита да изнасили дете в Мездра /видео/

Бруталност посред бял ден: Изверг от Берковица опита да изнасили дете в Мездра /видео/

Мъж е задържан за опит за изнасилване на 11-годишно дете в центъра на Мездра. Нападението било извършено по светло, в близост до сградата на общината. Въпреки че мястото е оживено, нападателят успял да избяга и да се укрие в друг град на повече от 200 км, съобщава NOVA.
„На 20 май около 19 часа е получен сигнал в районното управленхие на Мездра за извършени блудствени действия срещу малолетно лице. Случаят незабавно е докладван на прокуратурата. Дадени са указания за неотложи действия и незабавно установяване на извършителя на престъплението. Мъжът е от Берковица, но е открит в Пловдив”, заяви заместник-районният прокурор на Враца Емилиян Костов.
Той подчерта, че по случая са работили над 70 полицаи от 3 дирекции.
„Извършителят е 37-годишен. Пътувал е с влак, който е имал престой в Мездра. Отивал е към Бургас. Слизайки от композицията, за да си купи нещо за хапване, мъжът извършва това грубо и дръзко деяние. Няма данни лицето да е с психични проблеми”, обясни Костов.
„Детето беше много разстроено. Крещеше по телефона на баща си: ”Татко, ела да ме вземеш. Един се опита да ме изнасили”, разказа Антоанета Маринова, която е намерила детето след нападението.
„Нападателят не е осъждан. Няма криминални прояви. Задържан е за 72 часа. Внесено е искане за вземане на постоянна мярка за неотклонение.
Лицето е привлечено към наказателна отговорност за блудство с малолетно лице. За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 1 до 6 години. Ще бъдем безкомпромисни към извършители на такива престъпления”, категоричен беше районният прокурор.
По думите му детето в момента е по-добре. С него работят психолози и се вземат мерки за защита.

22.05.2024, 09:45 часа
4732 6
Коментари

Пепи

22.05.2024, 12:44 часа
Че те тия същите дето се правят, че не виждат какво е по центъра и не си изпълняват служебните задължения оставят и по изборите така нещата. Не може хората да знаят кой какво и що, пък те нищо. Но и те ще остареят и ще живеят в мизерията

Георги

22.05.2024, 12:22 часа
Покрай гарата почти денонощно може да видите мангали и наркомани. Отвратително е - като в някакво гето. Вдигат шум, мърсят, пикаят и серат навсякъде, правят проблеми, но там полицаи не минават и не можеш да видиш. А на гарата уж има жандармерия.

К.М.Янко

22.05.2024, 12:19 часа
Как па не е влезнал тоя в общината да вземе да изнасили дрътия измекяр дето затърка града и го напълни с цигани. Боклука само това заслужава - бой и ебня. Мездренете са страхливи и оставиха един помияр да им затърка хубавия малък град па сега реват

Сашо

22.05.2024, 11:03 часа
Че то по центъра наркомани привечер нормални няма По-големите младежи излизат във Враца А органите на реда защо го позволяват сами си отговорете

центъра на града е свърталище

22.05.2024, 11:01 часа
Града обезлюдя .По центъра е пълно с мангали настанявани преди всички избори , за да избират несменяемия, който никой не желае да избере. Един дедик зависим от други хора.Хората, които останаха затова не излизат, защото картинта е посресаваща.

Боклук

22.05.2024, 10:12 часа
Да питаме ли дали е мангал или няма нужда? Не го съдете въобще, а го дайте у Мездра утре на пазара завързан за някой стълб. Следобяд ако е жив може да си го приберете да го съдите. Ако не е, контейнери има, а може и в Искъра да го метнат полицаите
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha