Нов инцидент! Джип помете моторист на оживено кръстовище във Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Нов инцидент! Джип помете моторист на оживено кръстовище във Враца, линейка лети към болницата /снимки/ Нов инцидент с моторист е станал във Враца, видя първо агенция BulNews. 
Катастрофата е отпреди минути на светофара на площад „Руски“. „Jeep” със софийска регистрация идвал откъм Крайречния булевард. По думите на шофьора, точно на кръстовището пред него излязъл човек на моторче, който идвал откъм кръговото при бензиностанция „Феникс Петрол“ и минал на червено. Мъжът зад волана на колата не успял да реагира навреме и го блъснал. 
На мястото незабавно пристигнала линейка, като спешните медици прегледали моториста. Той бил откаран към болницата за допълнителни прегледи и изследвания, като според очевидци е бил в съзнание. 
В момента на местопроизшествието има екип на полицията. Униформените взимат проби на шофьора за употреба на алкохол и наркотици. 
Движението на оживеното кръстовище е затруднено, тъй като превозните средства все още са на шосето. 
Инцидентът е станал на около 500 метра от мястото, където вчера имаше друго тежко ПТП с моторист. За съжаление, той взе жертва – 27-годишният Йоан. 
22.05.2024, 15:18 часа
15267 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha