Гнусна находка! Клиент намери хлебарка в закуска от пекарна „Ретро“ във Враца /снимки/

Гнусна находка! Клиент намери хлебарка в закуска от пекарна „Ретро“ във Враца /снимки/ На гнусна находка се е натъкнал клиент, след като си купил закуска от пекарна във Враца. Случката е от вчера сутринта, а за нея съобщи в редакцията на BulNews наш редовен читател.
Човекът отишъл да си купи тестено изделие от пекарна „Ретро“, която се намира край познатия на врачани „Здравец“. Той си взел „плетена закуска“ и когато гладен отхапал от нея с погнуса установил, че вътре има бонус от фирмата – хлебарка.
Изглежда е вътрешна политика на пекарни „Ретро“ в тестените изделия персоналът да поднася и нещо допълнително, което обаче никак не се нрави на купуващите от там храна. 
Припомняме, че наскоро друг клиент на пекарната, която има няколко обекта във Враца, се оплака от този на „Новата улица“ в Комплекса.
Тогава мъжът отри в закуската си парче тел.

Неприятна изненада! Мъж си купи закуска от пекарна „Ретро“ във Враца, намери в нея гаден бонус /снимки/

Призоваваме отговорните институции да извършат проверки на будките „Ретро“, тъй като е повече от видимо, че проблеми в работата и хигиената им има, за тях се сигнализира редовно от недоволни клиенти, но собствениците нехаят и не им обръщат внимание.
23.05.2024, 09:09 часа
3851 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha