Тежък удар! Арестуваният Емилио от „Екофрут“ поиска свобода, съдът във Враца го поряза

Тежък удар! Арестуваният Емилио от „Екофрут“ поиска свобода, съдът във Враца го поряза Обвиняемият за нанесен побой с причинена средна телесна повреда Емилио Емилов от Враца остава зад решетките, научи ексклузивно агенция BulNews.
Задържаният в следствения арест към врачанския затвор млад мъж вчера се яви пред Окръжния съд в опит да бъде променена мярката му за неотклонение. Прави чест на дългогодишния магистрат Лидия Крумова, че издържа на огромния натиск да позволи на маминото синченце да се прибере вкъщи и го остави зад решетките.
Припомняме, че Емилио Емилов е с тежки обвинения след масов бой в центъра на Враца. За хулиганските му изпълнения съобщи само агенция BulNews, докато останалите медии от „Храма на обречените“ се снишиха пред финансовата мощ на неговия баща Емил Марков.

Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите

Емилио Емилов нашумя във Враца през последните 2 години. Самозабравилият се младеж мина през дело за посягане на полицаи и споразумение с прокуратурата за шофиране след употребата на кокаин. Куриозното е, че по документи той работи на трудов договор в "Екофрут" и отговаря за техническите прегледи на ТИР-овете и тяхното безопасно използване.

Само в BulNews! Синът на шефа на „Екофрут“ е шофирал след употреба на кокаин, готова е и кръвната проба

Ексклузивно в BulNews! Повдигнаха обвинение на Емилио Коката от Враца, заплашват го до 5 г. затвор

Прави впечатление, че след като той беше вкаран в ареста на затвора, в града няма нито един бой. Това може и да е случайно, но в обществото битува мнението, че по-скоро е заради липсата на един от сериозните дразнители сред младите, а именно Емилио Коката.
Вероятно и това е натежало в преценката на уважаваната съдийка Лидия Крумова и тя да вземе решение буйният младеж да бъде оставен зад решетките в името на спокойствието на гражданите.
Врачани се надяват Емилио от „Екофрут“ да получи справедлива присъда и така побоищата по улиците да останат в миналото колкото се може по-дълго.
23.05.2024, 09:18 часа
8431 5
Коментари

Pesho amfetamino

23.05.2024, 20:10 часа
te sega shte mi shmurka ot hoq i shte mi sere na hoqgata hohoho ho ho ho ho

АрХангел Михаил

23.05.2024, 18:19 часа
Пожелавам му да ми дойде на гости скоро

Eko Toi

23.05.2024, 12:25 часа
she mi osydi dedoviq toq abdal prost

Джазовия

23.05.2024, 11:50 часа
Обзалагам се ,че това момче ще осъди Държавата в Европейския съд по правата на човека ЕСПЧ

Go6o

23.05.2024, 09:35 часа
Да не е станал ЕмилиЯ вече или предстои :D
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha