Наша гордост! Музикант от Монтана грабна наградата за дебют на BG Radio /снимки/

Наша гордост! Музикант от Монтана грабна наградата за дебют на BG Radio /снимки/ Музикант от Монтана спечели престижната награда за дебют на BG Radio, научи агенция BulNews. 
Отличието, което може да бъде завоювано само веднъж в живота, отиде при талантливия Роберто Николов – Роби. 
"Надявам се тази награда да е мотивация за всички млади артисти, като мен, които инвестират време и ресурси, трудят се и не спират, за да покажат изкуството си пред света", каза монтанчанинът.
Той нашумя през 2019 г. с участието си в „Гласът на България“. Тогава бе от отбора на Михаела Филева и стигна до полуфинал. 
В момента Роби е популярен както със собствените си проекти, така и като музикален продуцент на група „Молец“. Именно те са и големите победители на тазгодишните награди на BG Radio, като грабнаха призовете за „Текст“, „Албум“, „Дует“ и „Видеоклип“. 
Бляскавата церемония по раздаването на най-престижните музикални награди за българска музика се проведе в неделя в Пловдив. 
Ето и всички победители: 
БГ Песен – „Дишам“ – Dara Ekimova;
БГ Текст – „Цялото време“– Молец, текст: Крис Макаров и Юли Славчев;
БГ Албум – „Албум“– Молец;
БГ Изпълнител – Миро;
БГ Изпълнителка – Dara Ekimova;
БГ Дует/Трио/Вокална група – Молец;
БГ Комбинация – Миро и Мария Илиева;
БГ Група  – Б.Т.Р.;
БГ Дебют – Robi;
БГ Видеоклип – „Цялото време“ – Молец, реж. Крис Захариев;
БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова – Кирил Маричков.
29.05.2024, 08:50 часа
1633 2
Коментари

Горният

29.05.2024, 21:21 часа
коментар ми достави духовно, морално и материално доволство ! Простотията и нивото на живота са вече трагични , както граматиката , и това ,че в пети клас го питамколко е 7 по 8 , а той гледа с празния си поглед и мрънка нечленоразделно...

Лелееее...

29.05.2024, 09:19 часа
Самият факт, че подобни наркомани и утрепки като Моуецъ могат да вземат толкова награди показва каква помия и кенеф е сегашното нещо дето наричат БГ музика. Тия умрелите освен разни малоумни пубери друг не виждам кой би им слушал мрънканиците
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha