Скръбна вест! Починал е шоумен №1 на Враца Митко Брадата

Скръбна вест! Починал е шоумен №1 на Враца Митко Брадата Днес стана ясно, че е починал известният като шоумен №1 на Враца Димитър Димитров-Митко Брадата.
В началото на декември миналата година той е бил настанен в МБАЛ "Бургасмед". На 7-и обаче състоянието му се влошило и 69-годишният врачанин починал. Тъй като от здравното заведение не са открили негови близки, Митко Брадата е бил погребан служебно.
Димитър Димитров е легендарна фигура от далечното минало. Той бе първият човек, който откри нишата с поп фолка и започна да организира концерти на прохождащите звезди. Благодарение на неговия усет врачани и хората в Северозападна България имаха възможност да се насладят на песните на Глория, Райко Кирилов, Сашка Васева, Бони, Руси Русев, Замунда банана бенд, Искрен Пецов, Цветелина и куп други изпълнители.
По това време той беше първият организатор на конкурсите „Мис Врачанско лято“ и „Мис Врачанска пролет“, които имаха репутацията на Събитие на годината във Враца.
За съжаление, след поп фолка и миските, Митко Брадата най-много обичаше алкохола. Това бе причината импресарската му дейност да залезе, той да си продаде къщата на пл. „Христо Ботев“ и да започне работа като охранител в хотел в „Слънчев бряг“.
Заради начина му на живот дъщеря му замина да работи в Дубай и сложи край на отношенията си с него. Други роднини той няма. Именно по тази причина едва сега се разбра, че Митко Брадата си е отишъл от този свят.
Добър или лош, той беше един от цветните хора в нашия град.

Бог да го прости!
31.05.2024, 14:33 часа
9751 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha