Младоженец от Индонезия откри, че съпругата му всъщност е мъж /видео/

Младоженец от Индонезия откри, че съпругата му всъщност е мъж /видео/ Младоженец от Индонезия беше неприятно изненадан от откритието, че новата му съпруга всъщност е мъж, съобщи китайското издание на Morning post, цитирано от bTV. 
26-годишният индонезиец се запознал с бъдещата си съпруга – Адинда Канза, в Instagram преди година. След известно време двамата се срещнали на живо и се харесали.
Канза се представил за силно вярваща мюсюлманка, на която родителите са починали. Ходел непрекъснато с никаб, традиционно покривало за лицето, от което се виждат само очите през мрежа. Имал нежен и мек глас.
Двамата се въздържали от интимни контакти до брака, както повелява религията.
Двойката се оженила на малка церемония в дома на младия индонезиец на 12 април тази година. Скоро обаче младоженецът усеща, че нещо не е наред с новата му съпруга.
Канза продължил да носи никаб в къщата, въпреки че мюсюлманската традиция позволява на жената да го сваля пред съпруга си в дома им (само на сватбата е бил с открито лице, но добре гримирано).
Освен това булката продължавала да отказва интимни контакти и след сватбата с различни оправдания.
Това накарало индонезиеца да потърси информация за миналото на своята съпруга. Следите го отвели до дома на Канза, където се запознал с неговите родители, въпреки твърденията, че те са починали. По шокиращо обаче било да разбe,e, че е сключил брак с мъж.
Излъганият младоженец докладвал Адинда Канза на полицията в Индонезия, която започнала разследване по случая.
Оказало се, че е искал да се облагодетелества финансово от брака и в крайна сметка е задържан по обвинение в измама.
31.05.2024, 15:54 часа
601 1
Коментари

Спицов

01.06.2024, 15:11 часа
И аз така с една ококорена лелка...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha