Колективът на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ получи „Наградата на Враца” /снимки/

Колективът на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ получи „Наградата на Враца” /снимки/ На тазгодишната празнична сесия по случай деня на Враца – 1-ви юни, общинския съвет удостои колектива на профилираната природо-математическа гимназия с „Наградата на Враца“.
В своето приветствено слово кмета на града г-н Калин Каменов обяви, че тази година наградите ще бъдат връчвани от деца, като така се засвидетелства уважение към най-малките граждани на Враца, по случай техния празник.
Наградата бе връчена от д-р Владимир Христов – председател на Общински съвет - Враца и малката Анна. Престижното отличие прие директора на училището г-жа Татяна Василева. В своето слово тя благодари на родителите в лицето на Училищното настоятелство за номинацията, на кмета Калин Каменов, на общинските съветници и врачанската общественост за уважението и признателността към колективния труд на учители, ученици, родители и партньори.
„Тази висока награда ни задължава да продължим с професионализъм , всеотдайност, вдъхновение и много любов да изпълняваме благородната си мисия да образоваме и възпитаваме нашите ученици, които и занапред да бъдат гордост за нашият обичан и красив роден град Враца“, каза още г-жа Василева.
01.06.2024, 13:14 часа
1473 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha