Безобразие! Шофьор затапи тротоар с колата си, скочи агресивно на майка с дете /снимка/

Безобразие! Шофьор затапи тротоар с колата си, скочи агресивно на майка с дете /снимка/ Пореден случай на безобразна наглост от страна на врачански шофьор. Той затапил тротоар в центъра на града, а при направена забележка скочил агресивно срещу майка с малко дете. 
За грозната сцена алармира потърпевшата жена пред агенция BulNews. Тя разказа, че случката се разиграла навръх Деня на детето – 1 юни. 
Вървейки с 4-годишния си син по бул. „Демокрация“, жената забелязала, че срещу нея по тротоара се движи голям бус. Майката забавила крачка, защото решила, че возилото ще влезе в паркинга до един от жилищните блокове. Вместо това обаче шофьорът просто спрял на два метра от пешеходците. 
Изненадана, жената повдигнала въпросително рамене пред водача на буса, който най-безцеремонно препречил пътя ѝ и я принудил, за да продължи, или да слезе на шосето, или да навлезе в градинката с рози пред блока. Вместо обяснение обаче, мъжът слязъл с грозни викове. 
„Кво ме гледаш, ма? Не видиш ли, че ще свалям багаж?“, извикал безпардонният наглец. 
След като жената направила забележка на мъжа, че няма право да спира по този начин, дори и за багаж, той продължил да крещи и сипе обиди пред очите на малкото дете, което дори се разплакало при вида на безпричинната агресия срещу майка му. 
Жената призовава органите на реда да вземат най-строги мерки срещу самозабравилите се шофьори от града. Те до толкова смятат за нормално да нарушават правилата за движение по пътищата, че вече смело потъпкват дори и моралните норми за поведение, което е недопустимо!
04.06.2024, 08:50 часа
3818 2
Коментари

пико

04.06.2024, 16:48 часа
джуруляк

Амфетата

04.06.2024, 10:12 часа
Я бех се нашмугал и бех неадекватен за това така правих и така се държах, нема да правим повече така обещавам
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha