"Ботев" /Враца/ избра Тодор Янчев за треньор

"Ботев" /Враца/ избра Тодор Янчев за треньор Тодор Янчев е новият треньор на „Ботев“ (Враца), научи агенция BulNews.
Най-успелият футболист на ЦСКА през новия век за втори път застава начело на тим, след като закара ЦСКА 1948 на финал за Купата на България и класира отбора за първи път в евротурнирите.
Янчев сменя на поста свой голям приятел и колега от звездния „червен“ тим от първото десетилетие на века – Христо Янев. „Ботев“ (Враца) се спаси за оставане в Първа лига след драматичен бараж с дузпи срещу „Марек“. След него Янев обяви оттеглянето си.
Все още не е ясно кой ще бъде в екипа на Янчев и каква селекция ще се прави. Голямата цел пред отбора е отново да запази мястото си в елита. Янчев натрупа много опит в годините като помощник на Стойчо Младенов в ЦСКА и Казахстан, където спечелиха националната купа начело на „Кайсар“.
06.06.2024, 16:30 часа
1422 3
Коментари

До БАЦЕ

07.06.2024, 20:47 часа
Толкова си прав, че не могат да ти кажат и копче! Аз също се изморих всяка година да гледам Ботев да не изпадне и не само аз много хора се измориха и за това няма интерес към футбола във Враца, 7 години борба да не изпаднем преди това 26 години също

Бако Унуфри с манивелата

07.06.2024, 14:00 часа
Бако, а според тебе каква трябва да е целта на Ботев у А група? Да станем шампиони ли? Освен за по-предно класиране и да дадем път на някой млад играч за друго нема за какво да се борим. Ние не сме Реал Мадрид. Айде спрете са малко да го еба.

БАЦЕ

06.06.2024, 21:32 часа
Забележете каква е ГОЛЯМАТА цел на новия треньор и РЪКОВОДСТВОТО - " И тази година да запази мястото си в А - група ". Боже, колко мъка има на този свят. Ще градим отбор, ще има велики мачове. " Велико ръководство, велика цел ". Евала, пичове.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha