Методи Андреев: Бойко Борисов е проклятие за държавата

Методи Андреев: Бойко Борисов е проклятие за държавата "Много му се ще на Бойко Борисов да е Тодор Живков №2. Цялата му политическа кариера минава по сянката на Тодор Живков. Аз помня Тодор Живков как обичаше да ходи на такива места, където хората не са осведомени, да говори с хората и те да виждат в него бащицата. Нали сега Борисов отиде в едно родопско село… Бойко Борисов е проклятие за държавата! Защо? Той не мисли как ще работи, а как да оцелее. Още от времето, когато е бил мутра, неговата движеща сила е как да оцелее", обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ общественикът Методи Андреев, преподавател в УАСГ и бивш депутат.
„И сега мълчи Борисов. Победените поне излязоха и казаха нещо, започнаха да дават оставки. А победителите мълчат. Нали Бойко Борисов казваше: „Дайте ми 10% разлика, за да стана премиер.“ Айде  да става. Сега защо иска да има 121 депутата, за да стане премиер“, каза още Методи Андреев.
„Ако не бяха влезли „Величие“ в парламента, ГЕРБ и ДПС имаха над 121 депутата. Колкото до Николай Марков, познавам го от 1997 година. Тогава той беше охрана на Катя Михайлова, която бе председател на парламентарната група на СДС. И той стоеше в нашата стая по цялото време. Марков си е класически офицер от НСО. Той е добре образован, добре познава българската история. Прави понякога доста странни изказвания, но неговото влизане в политиката е съвсем случайно. „Величие“ нямаше да влезе в парламента, ако народът беше гласувал нормално. Просто всеки път има някаква малка нова партия, която случайно прескача процентите на гласуване. Сега влязоха, но толкова. Интересно е Марков дали ще покаже как би реализирал нещата, за които говори. Пунтира да е лидер с твърда ръка, внушава на хората, че има идея как да реши даден проблем, но не им казва как“, добави още гостът.
11.06.2024, 16:38 часа
1111 2
Коментари

пешо

11.06.2024, 22:01 часа
Величие объркаха сметките на герб и дпс . Сега им изпращат нап , данъчни и който се сетите , за да ги разпундват. Очаквам магнитски да посети още от нашите политици.За натиск . Хамериканците искат много и скъпи дългосрочни договори .Каквото докопат.

❌Teмeнyгa❌ ☣️Пeтkoвa☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

11.06.2024, 20:18 часа
☠️♦️☢️♦️⚠️♦️✡️❌.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.БОКО-БЪЛГАРОУБИЕЦО, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ, дa ПYKHEШ дo KPAЯ нa TOBA ЛЯTO и ДA ce ПЪPЖИШ в AДA KYЧE MPЪCHO❌❗✡️. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗✡️… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ ДA CИ❗✡️¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞☠️
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha