Секс позата "Маслоразбивачка" гарантира невероятен оргазъм

Секс позата "Маслоразбивачка" гарантира невероятен оргазъм Въпреки че изисква малко акробатика и със сигурност ще ви се наложи да впрегнете мускули, за "Маслоразбивачката" се твърди, че доставя невероятни оргазми както за мъжете, така и за жените.

Какво представлява тази поза?
Сексуалната позиция е кръстена на движенията, които изглеждат подобни на биене на масло в старомодна маслобойка. Сами се сещате какво в случая съответства на маслобойката и на буталката за биене на маслото. За влизане в действие ще се нуждаете от малко гъвкавост, така че не е лоша идея да се разтегнете и да загреете, преди да се разгорещите.

Как се изпълнява секс позата?
Жената лежи по гръб с повдигнати и свити крака, така че глезените ѝ да са изтеглени назад към главата. След това мъжът кляка, за да проникне бавно отгоре. Вратът на жената може да се схване в тази изкривена позиция, но се казва, че движението си заслужава заради невероятните усещания, а приливът на кръв към главата ви може да увеличи усещането за екстаз. Двойките могат да поддържат зрителен контакт в тази поза, което означава, че тя е много интимна и може да помогне на жени, които намират кулминацията за предизвикателство. Уверете се, че той е се движи по-леко, за да избегнете прилагането на прекалено голям натиск върху горната част на тялото ви.
19.06.2024, 11:00 часа
841 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha