Намушкана 4 пъти: Българин е арестуван за убийството на съпругата си в Кипър

Намушкана 4 пъти: Българин е арестуван за убийството на съпругата си в Кипър 48-годишен българин е арестуван за убийство на 41-годишната си съпруга Петя Кратева в Тремитуса, Кипър. Жената е била намушкана четири пъти с нож, като по ръцете ѝ са намерени рани, вероятно получени при самозащита.
Трагичният инцидент по време на ожесточен спор и нападение с ножове, в резултат на които тя е била бутната или е паднала от балкона на апартамента им, съобщават кипърски медии.
Съпругът ѝ е ранен. Той се намира под полицейска охрана в болницата и не е с опасност за живота.
Съседи разказаха, че са имали трудности при свързването с полицията по време на разправията, което е довело до забавяне на реакцията от страна на правоприлагащите органи. Местен жител се е опитал да се обади на полицията 4 пъти без успех. Началникът на полицията в Пафос Никос Цапис заяви, че се провежда разследване на реакцията на полицията.
Говорителят на органите на реда Христос Андреу спомена, че на мястото на инцидента са намерени два ножа. Властите разкриха, че заподозреният е имал предишни прояви на домашно насилие, като за него има издадена заповед за арест от предишно нападение над Кратева.
15.06.2024, 13:19 часа
366 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha