Клане във Враца! Жена намушка мъжа си с нож, борят се за живота му

Клане във Враца! Жена намушка мъжа си с нож, борят се за живота му Жена е наръгала мъжа си с нож във врачанския квартал „Бистрец“, научи ексклузивно агенция BulNews. 
Кървавият екшън се е разиграл към 18 часа вчера в дома на семейството. 39-годишна жена е намушкала с нож мъжа, с когото живее на семейни начала, съобщават от полицията във Враца.
По информация на агенция BulNews, той е наръган в областта на шията. Откаран е в болница и състоянието му е тежко, съобщават отлично информирани източници.
Хора от „Бистрец“ разказват, че жената, на име Краса, е конфликтна и често злоупотребява с алкохол, като в момента е и с условна присъда. По думи на запознати, мъжът ѝ Георги е кротък човек. По неофициална информация вчера Гошко, както го наричат хората в "Бистрец", отишъл до магазина, а като се върнал у дома помолил жената да нареже домати на децата. Тя обаче била пияна и отказала да изпълни молбата на мъжа. Вместо това Краса взела кухненския нож и пробола Георги. 
Двамата имат няколко деца, които преди време са им били отнети от социалните. И сега не всички живеят с тях, като по думите на местните някои са все още в домове. Знае се, че в момента отглеждат 7-годишно момченце, по-голямо момиченце и друго, 3-годишно дете. Най-вероятно кървавата свада се е разиграла пред очите им. 
Тази сутрин децата са изведени от дома от социалните. Майка им е задържана, а лекарите във врачанската болница се борят за живота на бащата. 
21.06.2024, 10:06 часа
11039 1
Коментари

Тошко

21.06.2024, 11:07 часа
Такива индивиди трябва със закон да им се забрани да имат деца. Затова няма пари за нищо щото парите от данъците отиват за помощи на подобни утрепки и пияници.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha