Илиян Василев: Залозите за Пеевски са живот или смърт, без ДПС е нищо

Илиян Василев: Залозите за Пеевски са живот или смърт, без ДПС е нищо Внимание - при това равнище на противопоставяне между Пеевски и Доган, може да се предполага, че рискът за живота на двамата расте. Има случаи в миналото, когато след "неуспех" на избори, когато са дадени пари, а не са постигнати успехи, след санкция на корпулентния, активисти на ДПС са се прощавали с живота си. Доган вече веднъж беше сплашван с атентат, след който го извадиха от оперативната политика.
Това написа на страницата си във Фейсбук енергийният експерт Илиян Василев по повод трусовете в ДПС от последните дни. Той продължи с коментара си по следния начин:
Но пък и Пеевски е майстор на драмата със заплахата за убийството му - помните 2018 година и НСО охраната, която май никога не е сваляна. Видяхте, преди ден на някаква вътрешна среща, само с доверени областни и пак охраната върви след него?! Ей, така превантивно - той държи МВР, служби и прокуратура, винаги могат да спретнат някаква мнима заплаха.
Залозите за Пеевски са живот или смърт, без ДПС е нищо. Може разбира се да овладее друг проект - но ще бъде третиран като масова зараза, тоест няма да има предимството на гостоприемното тяло, които Доган му даде.
Факт е, че контролира медиите - вижте какво стана със статията за "доноса му срещу Доган" пред посланиците, който разкрива същността му. В отчаянието си пусна слух, че било фейк, а намира потвърждение и от посолствата, че реално е изпратен. Венелина Гочева от 24 часа - неофициалния официоз на властта, бе принудена да свали статията за доноса на посланиците. Вижте разкрачената ситуация на другите медии, които се ориентират по силните. Бурята през юли предстои и никак не е сигурно, че накрая всички ще са живи.
10.07.2024, 16:18 часа
709 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha