Даскалица иска от учениците си любовни съвети

Даскалица иска от учениците си любовни съвети

Учителка в нюйоркския район Бронкс бе уволнена, защото искала от учениците си любовни съвети.
Касандра Файъринг решила да се посъветва с 5-има свои ученици кого от двамата си любовници да зареже. Те й казали да зареже по-младия, за когото тя им споделила, че напоследък не й вдига телефона. А после учениците разказали на приятели и така лека-полека историята стигнала до ушите на училищната управа.
Срещу учителката е започнало разследване, тъй като учениците са петокласници. Според доклада на специалния комисар за училищата в Ню Йорк, Файъринг наричала учениците си "моите дребосъчета" и имала навика да ги докосва по "непристоен начин". Даскалицата признава, че се е съветвала с тях за любовните си връзки, но категорично отрича да е имала физически контакт с учениците си.
"Те бяха невероятно поласкани, че съм поискала съвет от тях. Като им казах за какво става дума, възкликнаха: "Ние сме твоите консилиери /съветникът на мафиотския дон - б.р./". Обсъдихме проблемите ми, като всеки от тях предлагаше по нещо съобразно своята гледна точка. Бяха възмутени, че този тип ме разиграва и просто искаха да ми помогнат", твърди палавата даскалка.

22.05.2014, 09:23 часа
752 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha