Николай Иванов влезе официално в битката за втори кметски мандат

Николай Иванов влезе официално в битката за втори кметски мандат

 Настоящият кмет на община Враца инж. Николай Иванов влезе официално в надпреварата за втори мандат на предстоящите местни избори. Днес при изключително голям медиен интерес инициативен комитет издигна кандидатурата му за кмет през периода 2015-2019 година.
В инициативния комитет са включени 17 изтъкнати врачани от всички сфери на обществения живот. Това са Атанас Попдимитров, Валери Стаменов, Йорданка Манкова, д-р Георги Комитски, Марин Ботунски, Иванка Караиванова, Виктор Шонев, Николай Николов, Георги Митев, Ива Спасова, Димитър Панов, Милена Миковска, Ивайло Младенов, д-р Емилиян Кюркчийски, Тони Петров, Емилия Бонева и Кирил Петков.
Блестящо представяне на постигнатото от инж. Николай Иванов през изминалия мандат направи директорът на Драматично-кукления театър във Враца Атанас Попдимитров. Той заяви, че това е най-добрият кмет, който е имал градът ни от много години насам. След като преди 4 години е бил издигнат отново от инициативен комитет, инж. Иванов е изминал дълъг и сложен път в деликатна политическа обстановка, като е оглавил една разклатена финансово община.
„Благодарение на личните си качества Николай Иванов, вместо да поеме по пътя на конформизма, показа воля и изпълни дадените на избирателите си обещания. Той не разруши нито един мост, а напротив – изгради нови – към жителите на града, към бизнеса, към спорта, културата, образованието. Кметът се превърна в търсена личност, готова да помогне на хората в нужда“, каза Атанас Попдимитров.
Той изтъкна най-големите успехи на градоначалника през неговия мандат, сред които са мащабната строителна програма на общината; грижата за най-малките жители чрез разкриването на детски площадки, социални заведения и намаляването на таксите им; работата по проекти, с които са разкрити работни места; усвоените средства и други. Директорът на театъра е категоричен, че по време на мандата на Николай Иванов се е повишил авторитетът на община Враца не само на национално, но и на международно ниво.
Думата взеха и други представители на инициативния комитет от различни сфери на обществения живот. Директорът на врачанската филхармония Димитър Панов изтъкна важната роля на културата за развитието на една общност и благодари на Николай Иванов за подкрепата в тази област. Председателят на настоятелството на читалище „Развитие“ във Враца също заяви, че градоначалникът е помогнал много на институцията. Областният координатор на синдиката на българските учители Емилия Бонева пък отчете положителната работа в областта на образованието по време на мандата на инж. Иванов. Атлетът Ивайло Младенов благодари за инвестициите в спорта.
Изказаха се също така председателят на ученическия общински съвет Николай Николов, архитектът Виктор Шонев, доказаният специалист травматолог д-р Георги Комитски, инженер Кирил Петков, ген. Валери Стаменов, юристът Милена Миковска и други. Всички те се обединиха около идеята, че инж. Николай Иванов е един от най-успешните кметове на община Враца, който е постигнал много по време на мандата си и заслужава да продължи работата за развитието на града.
Накрая на пресконференцията кметът Николай Иванов благодари за топлите думи, като заяви, че доверието на такива доказани обществени лидери го прави горд.
„Приемам подкрепата с благодарност, но и с отговорност. Въпреки, че пътят не беше лесен и срещнах сериозни изпитания, работех със сърце. Поставили сме здрави основи, които ще помогнат по пътя напред“, заяви инж. Иванов.

18.08.2015, 12:51 часа
23411 108
Коментари

Надя

20.08.2015, 15:06 часа
Като гледам кои го подкрепя и ухилената физиономия на Иванов на фона на мизерстващия заради него град съм спокоина че ще си замине за Криводол

Ицо

20.08.2015, 14:56 часа
Е мани криводолския не е стъпвал на театър и концерт освен по задължение ама па тия подлоги го подкрепят от немай къде

Тихо там

20.08.2015, 13:19 часа
Аре всички с негативните коментари да замълчат и да се сетят по времето на Путьо /Тотьо/ и Шахов какво мъртвило беше! Това е един от най-успешните кметове, и когато фактите и действията говорят, хейтърите трябва да замълчат завинаги! Успех на инж. Н. Иванов, и да изкара не още един, а още няколко все такива успешни мандати!

Donko

19.08.2015, 15:36 часа
Абе верно ли, че Г. Александров ще бъде пиар на щаба на кмета. Тоа не беше ли такъв на Хайтов?

Вола

19.08.2015, 12:05 часа
Николко Иванов до си оди у Криводол

Врачанин

19.08.2015, 08:45 часа
Тези хора на снимките трябва много да се срамуват, ама много. Този кмет завари община без дългове, а за 2015 е заложил 29 милиона( ще ни фалира като Криводол). Съсипа два проекта за милиони от лакомия и направи Враца град на руините.

Чичо

19.08.2015, 08:37 часа
Колко трябва да си нагъл да се кандидатираш като те разследват за злоупотреба с пари. Колко трябва да си алчен като си провалил проекти за милиони да искаш още. А тези до Николайчо са просто съучастници в мероприятието. Нямат ли срам?

tashtata na ALGAFARI

18.08.2015, 21:04 часа
Нидал Алгафари напусна БСП с гръм и трясък! Пиар експертът със скандални разкрития за олигархията в партията! На "Позитано" 20 са в шок! Нидал Алгафари напусна БСП с гръм и трясък! Пиар експертът със скандални разкрития за олигархията в партията! На "Позитано" 20 са в шок!

kur mi qnkov

18.08.2015, 21:03 часа
питаи кмета колко хотела има.

do ///

18.08.2015, 20:49 часа
KAJI KAKVO E OKRADNAL KATO SI TOLKO VATRE6EN
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha