Скандал! "Ботев"/Вр/ обвини Калин Каменов в лъжа

Скандал! "Ботев"/Вр/ обвини Калин Каменов в лъжа

Футболистите и треньорите на „Ботев” спират да тренират, докато не получат дължимите си възнаграждения. Отборът преустановява заниманията си и ще чака до петък да си получи всички дължими средства, обявиха от спортно-техническия щаб. Според графика, първата тренировка за тази седмица трябваше да е във вторник следобед, но очевидно няма да има такава.
„Преустановяваме тренировките, защото бяхме излъгани, че ще ни бъдат изплатени дължимите възнаграждения. През миналата седмица новоизбраният кмет на Враца Калин Каменов се срещна с нас – треньори и футболисти, и ни обеща, че дължимите пари ще ни бъдат издължени. Излязохме срещу „Академик” в името на Враца и заради нашите прекрасни фенове. Видяхте какво направихме в неделя, а и знаете какво правим през целия есенен полусезон… Но повече така не може! Ако до петък не ни бъдат изплатени всички дължими средства, напускаме”, заявиха от спортно-техническото ръководство.
Напрежението в лагера на „Ботев” тлее от известно време, но през миналата седмица футболисти и треньори настояха за среща с новоизбрания кмет Калин Каменов. Той призова момчетата да стиснат зъби и да изчакат да се закълне във вторник, за да има правомощия да се разпорежда в клуба. В същото време Каменов обеща и ревизия в „Ботев”, която да установи как са харчени средствата за издръжката на отбора.
От спортно-техническото ръководство допълниха, че са уведомили за ситуацията и футболните запалянковци от фенклуб „Ботев Враца завинаги”.
Кръг преди края на есенния полусезон врачани са едноличен лидер в северозападната „В” АФГ с актив от 39 точки, с 5 повече от преследвачите „Етър” и „Академик”, както и с най-добрата голова разлика в групата – 50:6, и с по-добри показатели от преките си конкуренти за първата позиция.

09.11.2015, 18:19 часа
16737 43
Коментари

БОТЕВЕЦ

10.11.2015, 16:45 часа
И НАКРАЯ ОТВОРКОВЦИ АНАЛНИ ДА ВИ ПОПИТАМ, ПРИ КОЙ КМЕТ "БОТЕВ-ВРАЦА" ВЛЕЗЕ ОТНОВО В "А" ГРУПА И ПРИ КОЙ КМЕТ СЕ СРИНА ДО "В" ГРУПА

Ботевец

10.11.2015, 16:11 часа
НИКОЛАЙ ИВАНОВ ДОКАРА "БОТЕВ-ВРАЦА" ОТ "А" ГРУПА ДО ТУК И ПРОДЪЛЖИ ДА ГО ЗАТЪРКВА И ВСИЧКИ ФЕНЧЕТА И КОМУНИСТЧЕТА ДОЛНИ ГО ЗНАЕТЕ, КАКТО ГО ЗНАЯТ И ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ФЕНОВЕ И ГРАЖДАНИ

брейй...

10.11.2015, 15:58 часа
...абе защо ревете на Калин Каменов, ревете на този, дето умирахте да се снимате с него и да го подкрепяте - той ви обеща светло бъдеще и срина отбора, като доведе и италианските крадци. Още не е встъпил в длъжност новия кмет, и почва със супер наследство - борчове отвсякъде!!!! Да ви даде малко от откраднатите пари Николай Иванов.

ПО-БЕ-ДА

10.11.2015, 11:56 часа
ПО-БЕ-ДА, ПО-БЕ-ДА, ПО-БЕ-ДАААААА!

ГРОБАРЧЕТА,

10.11.2015, 10:42 часа
ЗА ПАРАШУТИСТИ И "КАЛИНКИ" ОБЕЩАВАНЕТО НЕ Е КАТО ДАВАНЕТО ! ТОВА Е ПАТЕНТ САМО НА БО(Г)КО !!!

Закривай!

10.11.2015, 08:48 часа
Ама за какво ви е футбол? Закрийте клуба - вие и без друго не можете да управлявате нищо...

bono

10.11.2015, 08:46 часа
Трябва да се изхвърлят всички начело с Николай Стефанов администратора иначе Герб ще берете ядове с него.Нищо че се прави на ни лук ял ни лук мерисал.

gogo

10.11.2015, 08:42 часа
Така наречени футболисти спомнете си за кой гласувахте той да ви плаща

до баш кореняк

10.11.2015, 07:38 часа
Дупките на Криводолския наистина са много видими.

Лига ЕвропЪ

09.11.2015, 22:49 часа
Големо геройство,че бихте Академик ЦвиштоФ :) :) :) Страхотен отбор - заслужавате бюджета на Челси! Къде са Феликс Монео и Криводолския хитрец,за да поемат отбора и да ви вкарат в шампионска лига.Къде избега Жору Павето,за да събере приходите от билетете?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha