Некадърност! Трап погълна камион на водния цикъл в центъра на Враца

Некадърност! Трап погълна камион на водния цикъл в центъра на Враца Поредната невиждана глупост сътвориха работниците по водния цикъл на Враца, видя първо информационна агенция BulNews.bg. Преди минути екип на фирмата „Водстрой“ успя да катурне един от камионите си в изкоп, който малко преди това сами изкопали.
Инцидентът стана на ул. „Полковник Буюклийски“ на метри от областната дирекция на полицията. Тежката машина била препълнена с пръст от изкопа. Шофьорът се опитал да мине по останалия оскъден асфалт, но не успял и возилото се преобърнало на една страна в трапа.
Всичко това се случва пред погледите на десетки врачани, които не спираха да снимат с телефоните си поредната голяма изцепка на изпълнителите по мащабния воден проект.
Първоначално работниците отказваха всякакъв коментар, а техните шефове се скриха от медиите. По-късно обаче си признаха, че грешката е тяхна. Цяло чудо е, че по това време в изкопа не е имало човек, защото последиците тогава щяха да са фатални.
В момента улицата е напълно отцепена, а работниците чакат кран, който да издърпа огромния камион.
Припомняме, че преди две години и половина пред областна администрация се случи подобен инцидент, отново заради некадърността на строителите по водния цикъл. Тогава камион пропадна в голяма дупка, която се образува върху новоположен асфалт. 
15.06.2016, 15:34 часа
24723 11
Коментари

STEFAN D-R D TCHOLAKOV

28.05.2017, 18:30 часа
НАЛИ ТАМ ХОДИХА ДА ГЛЕДАТ ПРЕДИ ТОВА, КАК СА ЗАСИПИЛА ГОЛЯМАТА ДУПКА, КОЯТО ИМАШЕ СЕДМИЦА ПРЕДИ ТОВА. - СЛЕД ПРОВЕРКАТА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЗАПОЧНАХА ДА РОВЯТ НА СЪЩОТО МЕСТО, ЗАЩОТО ТРЪБИТЕ СА СЕ СМАЧКАЛИ ... ТОВА СЪМ ГО НАПИСАЛ И РАЗПРОСТРАНИЛ,... - А, СЕГА НОВО ДВАЙСЕТ, КАМИОНИТЕ ПРОПАДНАХА НА ЗАПЪЛНЕНИТЕ ИЗКОПНИ РАБОТИ ! - ДА ВИ СЕРА У РЕМОНТА ! - ВЧЕРА НА ГЪЛА НА ЕТНОГРАФСКИЯ МУЗЕЛ В ШАХТАТА С КАБЕЛИ ТЕЧЕШЕ ГОЛЯМА РЕКА . СИГУРНО НЯКАКЪВ ВОДОПРОВОД СЕ ПУКНАЛ-ДА ВИ СЕРА НА РАБОТАТА ! - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ 15 ЮНИ 2016 ВРАЦА

1

28.05.2017, 18:30 часа
Работници събрани от кол и въже! Повечето наети от борсата за по 6 месеца! Е, от счетоводител няма как да стане строителен работник и то добър и то за 6 месеца! Техниката - разнебитена! Какво да се очаква????

цикъла ,водния,цикъл

28.05.2017, 18:30 часа
Абе да се връща никиту за кмет и това е!!!!При него цял рейс пропадна в един изкоп на улицата при областната управа.

?!?!?!?!

28.05.2017, 18:30 часа
Нормално ли е огромни камиони, които не покриват никакъв евростандарт да се вкарат в малките градски улички? Това е техника за рудници! Нали се сещате че европари се дават за евростандарти? "Спестява" се от всичко... евростандарти, трамбоване, асфалт и т.н. Абе направо си се краде! Погледнете града. С евро-пари живеем в аборигенски условия. Дали това е предвидено в проекта? Този цикъл отдавна трябва да е обект на прокуратурата и дано да е скоро, макар че вече не може да се спаси нищо. Не остана нито една изцяло асфалтирана улица в града! Възстановяването е меко казано зле изпълнено! По договор трябва да е .... "както е било"... а всеки може да види какво се случва, дори и след 3-4 месеца от "възстановяването". Иначе идва г-жа Свинетка и почервенялото от вълнение за власт министърче - Лукчо!

заслужаваме си съдбата

28.05.2017, 18:30 часа
От години този град върви към разруха! Няма дух, няма живот, няма позитивизъм! Всичко, което се прави е с цел някой абич да изкара бързи и лесни пари. Хората мишкуват и мълчат от страх за смешните си службички. Никой не иска нещо да се промени, но на приказки по кафета, фейсбук и сайтовете сме големи! Изпростели врачани! Сами си заслужаваме тази съдба - като мълчим от години и не предприемаме нищо.. един читав човек не остана, няма и да остане..

bai proshlqk

28.05.2017, 18:30 часа
пичове,който не работи той не греши, явно доста от Вас са безработни

някой от народа

28.05.2017, 18:30 часа
Драги ми съграждани не се плашете тоя град си заминава с всеки изминат ден а за проблемите с тая прочута ВиК модернизация се обърнете към другаря Тотю -съветника на другаря червен генерал .Още нещо извън темата ...новия ни "кмет" как спечели бе другари ...никой ни го познава нито го е чувал и хоп ...кмет за "чудо и приказ" и то от герб . Те това се чудим драги ми ...и никой не задава въпроси ...подмениха ли се бюлетини ,протоколи и други ...не че предишния криводолски другар направи нещо ...ама найсе и той завалишкия си взе квото трябваше и стана депутатин . Айде със здраве и дерзайте ...оправията идва от нас като граждани а не от кмета ...няма граждански контрол няма и управия .

Леля Пунта Мара

28.05.2017, 18:30 часа
Този камион го е бутнал Бузов, за да злепостави любимия ни кмет! Клани, не се ядосвай, а продължавай да копаеш и да си търсиш дипломата от ЮЗУ.

Рико

28.05.2017, 18:30 часа
За кашмер сте кметееее.

Чичo Пепo

28.05.2017, 18:30 часа
Klani, sabudi se momche mlado, Badi kmet a ne kloun s ancung na Botev Vraca.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha