Ексклузивно в BulNews: Мирослав разкри истината за боя в Слънчевата градина в Монтана

Ексклузивно в BulNews: Мирослав разкри истината за боя в Слънчевата градина в Монтана Часове след като излезе от болницата, единствено пред BulNews.bg проговори единият от тримата обвиняеми за масовия бой в Слънчевата градина в Монтана миналата сряда. Мирослав Светлинов Славков потърси медията ни, за да разкрие истината за боя и кои всъщност са потърпевшите. 22-годишният мъж разказа с подробности за агресията на скейтърите и здравия пердах, който е отнесъл редом с останалите обвиняеми Георги Георгиев и Максим Колов.
Историята на Славков започва с едно кафе и телефонно обаждане, което кара него и Максим да скочат от масата. Двамата мъже пиели кафе в хотел „Житомир“, когато Георги им позвънил за помощ.
„Когато пристигнахме видяхме как малката Николет плаче, докато скейтъри налагат приятеля ни, и тръгнахме да разтърваваме мелето. В този момент обаче на помощ на агресивните и дрогирани момчета се притекоха и други, които ни скочиха на бой. В един момент успях да отблъсна един от тримата, които ме налагаха с юмруци, и така се отскубнах. В това време видях, че други трима налагат Максим, който лежеше на земята, и се опитах да му помогна, като издърпах един от нападателите. Той успя да се изправи и тогава отидохме при поваления на земята Георги и боят приключи“, разказва Мирослав.
През това време на мястото дошла полиция, а по думите на Мирослав половината от скейтърите избягали. Униформените разпитали тримата мъже и останалите тийнейджъри за случилото се и всички дали показания.
„Изумителното бе, че дори пред полицаите, скейтърите продължиха да се държат агресивно и не спряха да ни обиждат и заплашват. Въпреки това никой от тях не беше задържан, което не е справедливо“, допълва 22-годишният мъж. 
По думите на Мирослав, при гледането на мярката за неотклонение на тримата обвиняеми за побоя в районния съд в Монтана вчера, през цялото време са били разпитвани само свидетели в защита на скейтърите. Пред магистратите били изправени около 15 човека, от които нито един от страната на Георги, Максим и Мирослав. Те също са имали свидетели, които са видели как хлапакът ударил детето и как след това момчетата са скочили да бият Георги. Той обаче не бил призоваван да дава показания в съда.
В момента Максим все още е в болницата в Монтана с комоцио, а Георги е оставен в ареста, като в петък решението на магистратите може да се обжалва пред Окръжния съд в Монтана. 
11.07.2017, 16:28 часа
39535 38
Коментари

Бозажиев

13.07.2017, 08:40 часа
Kalina прав е сина на Максим К., да се бият и ако бие той тогава съда да не вкарва в затвора побойя тримата, ако бие Денис съда да вкара за побоя тримата в затвора. Първобитно но поне ще се реши веднъж завинаги въпроса.

Kalina

12.07.2017, 14:47 часа
Сега какво се получава....синът на Максим К. започва да заплашва публично в социалната мрежа момчето Денис и да го кани да се бият мъжки. И следват коментарите на неговите приятелчета които или се мазнат или ги е страх хах.

Natali

12.07.2017, 10:02 часа
Ауууу майката била директорка, тая дето мъжа и утрепа хора в катастрофата. Явно и не пука много много, дори и сега, щото се развява по морето, нали не сина и е в болница бит в главата с тротинетка.

Fro

12.07.2017, 09:34 часа
Майкоооо, а лъже ли тоя дришльо. Дойде и директно взе да бие. И после издебна едно от момчетата отзад и го удари. Пред полицията се пускаше, копелето невръстно, що маминка и приятелчетата са големата работа и фуражките не смеят да го гледат в очите.

Denica

12.07.2017, 08:42 часа
Майката на Мирослав, директорката на РИОСВ Монтана, не би трябвало вече да е директор. Уязвима е при проверки на фирми.Семейната им приятелка Искра Фидосова ще й намери друга работа, но държавна не става някак си.

Живков

12.07.2017, 08:36 часа
Преди няколко дни само за един ритник на българина в берлинското метро съда даде 2 г. 11 месеца, сега какво ще отсъди ще се види.

Живков

12.07.2017, 08:34 часа
Е то за съжаление вече изтече видеото по Бтв и там се вижда как Мирослав Славков с ритник поваля момче на земята и продължава да налага, а Георги Георгиев се вижда как налага с тротинетката по кратуната момчето и въобще всичко от боя се вижда.

свидетел

12.07.2017, 00:55 часа
И хора, тук става въпрос за самия случай на побой над деца, не да се нищят наркоманите. Наркоманите излизат по нощите със своите средства(дрога), а не със скейтборд, когато е светло и пълно с хора. Тези деца са често там, за да се забавляват.

свидетел

12.07.2017, 00:38 часа
Под думата наркомани не слагайте под общ знаменател децата. По тази логика всички деца са наркомани, с изключение на ГОЛЕМИТЕ. Така ли??? Това са просто скейтбордисти, които се забавляват на определените за това места, не на пързалките за деца.

гей дружина панталина

12.07.2017, 00:11 часа
Тоя как напада в гръб като типична педеруга явно тва е неква гейска мафия то си им личи че обичат мъжката ласка
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha