Ексклузивно в BulNews: Почина смазаният от мраморен блок работник. Вижте кой е той и къде е работил /снимки/

Ексклузивно в BulNews: Почина смазаният от мраморен блок работник. Вижте кой е той и къде е работил /снимки/ Почина работникът, който беше премазан от мраморен блок при трудова злополука днес във Враца, научи ексклузивно BulNews.bg.
Загиналият е 42-годишният Пламен Васков Петков. Той е работил във фирма за обработка на скално-облицовъчни материали, който се намира в Западната промишлена зона на Враца. Инцидентът е станал докато мъжът изпълнявал служебните си задължения в производственото хале на фирмата. Той, заедно със свой колега, полирали огромен мраморен блок, който тежи около 800 килограма. Докато работели служителите забелязали, че едната страна на огромния елемент се накланя заплашително към тях. В този момент единият работник побягнал, за да се спаси, но Пламен останал и се опитал да закрепи мраморната плоча. Тя обаче се стоварила върху него.
Пламен Петков е дългогодишен служител на фирмата, разказа управителят Йордан Попчев, който научи от нашият екип за смъртта му. Преди известно време загиналият напуснал, но няколко месеца по-късно се върнал на работа. Разведен е има едно дете. 
В момента на мястото има полиция, която разследва случая, както и служители на Инспекцията по труда. 
12.01.2018, 12:46 часа
15168 1
Коментари

Скръбно,

14.01.2018, 09:36 часа
Бог да го прости!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha