Полицай се размаза в крава на пътя край АЕЦ Козлодуй, животното загина на място

Полицай се размаза в крава на пътя край АЕЦ Козлодуй, животното загина на място Снощи, около 19.45 ч., на пътя между АЕЦ "Козлодуй " и града, известен като ведомствения, е станала катастрофира, научи агенция BulNews.bg. Миниван пътувал от централата към града, когато не видял в тъмното крава и се блъснал в нея. На мястото на инцидента веднага са пристигнали полиция и линейка.
Разследване установи, че катастрофиралият шофьор е С. Д., който работи като полицай. Униформеният пътувал за нощна смяна в районното управление на Козлодуй. ПТП-то е посетено и отработено от дежурния екип на полицията в РУ АЕЦ „Козлодуй“. Няма данни С. Д. да е употребил алкохол. Кравата умряла на място, а полицаят оцелял буквално като по чудо, твърдят очевидци. Щетите по предната част на лекия  автомобил са сериозни.
На служителя на реда е съставен акт. Собственикът на животното, който го бил пуснал да се разхожда свободно по пътя в тъмната част на денонощие, се е разминал със санкция. По неофициална информация животното е от стадото на Светлин, който е роднина на небезизвестния Мочи.
13.02.2018, 10:12 часа
10656 2
Коментари

piksi

13.02.2018, 22:06 часа
te to4no tia policai...ne vzimat merki za tezi jivotni.......kakav red....no eto 4e i te mogat da postradat

zelen

13.02.2018, 13:49 часа
jivotnoto se otnema-sobstwenika w zatwora
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha