Хормони в растеж! Влюбени ученици цяло лято клатят „Фолксваген“ на летището във Видин

Хормони в растеж! Влюбени ученици цяло лято клатят „Фолксваген“ на летището във Видин Влюбен донжуан бе изправен пред съда, защото се поддал на бурните си страсти, научи BulNews.bg. Единадесетокласникът A.C.M. си харесал малолетна девойка и не могъл да чака, за да я награби в обятията си.
Горещата любовна история между двамата влюбени се разиграла през лятото на 2016 година във Видин. Тогава 19-годишният младеж завихрил бурна авантюра с А.В.Б., която още не била навършила 14 години. Двамата били толкова хлътнали, че решили да пренебрегнат закона и да се отдадат на похотта си.
Колата на младежа „Фолксваген Венто“ се превърнала в лодката на любовта на двете гълъбчета. Те си намерили уединено местенце край бившето летище на Видин и решили да се възползват.  Изглежда поклащането в колата толкова се усладило на тийнейджърите, че те започнали редовно да си уреждат романтични срещи на същото място.
Връзката между учениците продължила цяло лято. През това време те редовно „излитали“ към небесата на летището, а на два пъти се приземили и в кревати в две жилища. Не се знае как е приключила тяхната любовна история, но изглежда невръстната девойка изпортила възлюбения си и той бил подведен под отговорност за действията си.
Преди дни младежът бе осъден на три месеца условно от съда във Видин за съвокупление с малолетна. Той трябва да покрие и направените разноски по делото, които възлизат на близо 500 лева. 
13.02.2018, 08:40 часа
8768 1
Коментари

:))))

13.02.2018, 14:06 часа
АХхаха за това чета булнюс.Не толкова заради самите новини колкото заради начина по който са написани :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha