Само в BulNews.bg! Бунт в областната дирекция на МВР във Враца срещу новия началник, напускат знакови служители

Само в BulNews.bg! Бунт в областната дирекция на МВР във Враца срещу новия началник, напускат знакови служители Сериозно брожение има в областната дирекция на МВР във Враца срещу методите на работа на новия началник Янко Янколов, научи ексклузивно BulNews.bg. По-малко от месец беше необходим на местните ченгета, за да се разочароват от пристигналия от Видин ръководител.
Тези дни рапорт за напускане е подал изпълняващият доскоро длъжността директор и дългогодишен шеф на „Криминална полиция“ Цветелин Стоянов. Официалната версия е достигане възрастта за пенсиониране, но по етажите на Белия дом се коментира, че това е знакова постъпка. Неговото напускане е изненадващо и симптоматично, тъй като при представянето на Янколов в началото на април той бе обявен като част от новия екип на позицията зам.-директор.
Цветелин Стоянов не е единственият от работещите в областната дирекция, който бързо-бързо напуска МВР. По неофициална информация скоро ще избяга и другият член на екипа на Янколов. На този етап не е ясно дали ще се махне само от Враца или изобщо от полицията, но готовност има и зам.-директорът Николай Георгиев. Мъжът пристигна в средата на октомври от София, за да запълни оголения щат, но в последно време в сградата започнало да му мирише на мърша и той решил да си изкарва хляба на по-здравословно място.
Тази ситуация не е прецедент за новия директор на полицията във Враца. Подобна ситуация имаше и при назначаването му на същия пост във Видин. Малко след като стана това рапорт за напускане на системата на МВР подаде зам.-директорът комисар Сашо Симеонов. Причините бяха същите като на Цветелин Стоянов, но кой знае защо при новината, че Янколов се маха от Видин, местните ченгета поканиха на печено агне екипа на BulNews.bg. Така и не научихме дали редовите полицаи от крайдунавския град са празнували заминаването на Янколов за Враца или плакали за него…
16.04.2018, 08:20 часа
15779 16
Коментари

до ДА

17.04.2018, 09:19 часа
Цитираният в статията напуснал "специалист" зам.-директор от Видин гушна 20 "комисарски" заплати и бега бързо и "компетентно". За има няма няколко месеца от инспектор стана комисар. Години наред"безделничество" и хоп -20 заплатки, комисарски!!!

ДА!

17.04.2018, 09:00 часа
Браво Янколов! Трябва да има и като теб! Тези във Видин преди теб само стояха на стълбите на Дирекцията и пушеха цял ден, после по кафетата, заедно с напусналите "специалисти" от МВР Видин! Жалко, че не си пак тук във Видин!

Гошо

16.04.2018, 21:19 часа
Г-н Янколов,стягай тия лентяи,всички са се разхайтили,а винаги може по добре да се представят. Накарай ги да се размърдат и да полагат повече усилия.

Гринго до 898

16.04.2018, 14:57 часа
Не е въпрос до бившите директори , а че голяма част от състава мислят същото.Янко е на принципа " След мен и потоп ".Доказа го във Видин.Що не каже как ще се пребори с незавеждането на заявителските материали,защото във Видин изцапа гащите.

898

16.04.2018, 13:57 часа
Не зная каква е тази истерия! Всеки ден напуска някой от някъде!Да не би предходните директори да са останали в дирекцията! Някой умишлено иска да внуши нещо, което не съществува

deska

16.04.2018, 12:55 часа
 Негов колега - Питиенцето, не падал по-долу в свалките. Той прилагал същата схема спрямо красивите дами, но обичайно ги канел на по едно питиенце вечер....................frog news.статията със заглавие за прякорите в мвр

Коце Маца

16.04.2018, 12:38 часа
Ред е на началниците на Районните да се "пенсионират" или да си намерят "по- спокойна" работа :)

face

16.04.2018, 10:21 часа
bravo na cveti stoianov.

Iv Ivanov

16.04.2018, 10:16 часа
Да си налягат парцалите и да работят, а не да мрънкат. Пазарът на труда е свободен, прав му път на всеки лентяй и мрънкач. Получаваш заплата от касата на институцията, храниш семейството си ... Ами ще работиш!!! Янколов, стягай редиците. Браво!!!

ФАНТОМАС

16.04.2018, 10:15 часа
От години във Враца се шири престъпност-едра и дребна !!Кой трябва да е недоволен-полицаите или хората от действията на служителите в системата ??!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha