Важно за всички шофьори! Вижте кога във Враца ще гъмжи от катаджии

Важно за всички шофьори! Вижте кога във Враца ще гъмжи от катаджии От днес до 22 април „Пътна полиция“ ще проведе специализирана полицейска операция за контрол на скоростта, съобщи началник група „Пътен контрол” във Враца Янко Харалампиев. Тя е заложена в календара на Европейската мрежа на службите на пътна полиция (TISPOL) и подобни операции ще има на територията на всички страни членки.
Целта е намаляване на пътнотранспортните произшествия, предизвикани от бързото шофиране. В рамките на акцията екипите на „Пътна полиция“ ще са разположени в населените места, главните пътища, магистралите и третокласните шосета и ще следят основно за скоростта.
Тази седмица ще бъде проведена още една операция на територията на Враца, която е „24 часа контрол на скоростта“. Тя ще се проведе от 6 часа сутринта на 18 април до 6 часа сутринта на 19 април.
„В тази връзка от страна на „Пътната полиция“ са предприети всички необходими мерки по използване на цялата налична техника за контрол на скоростта. Във Враца ще извършваме контрол на скоростта денонощно“, подчерта Харалампиев и допълни, че в акцията ще бъдат включени както мобилните системи, така и с новата камера на тринога.
16.04.2018, 14:34 часа
7346 1
Коментари

милиция

17.04.2018, 09:17 часа
Трябва да гъмжи и в малките градове където е пълно с роми и всеки прави каквото си иска!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha