Д-р Георги Комитски с унищожителна критика! Обвини здравния министър, че иска да затрие населението на Враца

Д-р Георги Комитски с унищожителна критика! Обвини здравния министър, че иска да затрие населението на Враца Един от най-уважаваните медицински специалисти във Враца д-р Георги Комитски изпрати гневно писмо до здравния министър Кирил Ананиев. В него завеждащият отделението по ортопедия и травматология в МБАЛ „Христо Ботев“ и председател на комисията по здравеопазване в общинския съвет изказва унищожителна критика. Лекарят обвинява министъра, че извършва геноцид и явно целта му е да затрие населението на Враца.
„Г-н министър, с Вашето действие-бездействие вие съсипахте истинското здравеопазване в област Враца! В момента не работят ключови структури на МБАЛ „Христо Ботев“, включително и всички отделения с хирургична дейност. Ако това е вашата цел – геноцид и унищожение на населението от областта, то постигнали сте го!“, пише топ ортопеда.
Днес лекарят не е успял да извърши операция на пациент, тъй като не е имало медицински сестри, които да му асистират. В цялото отделение са останали само две жени, които да покриват смените. Отделението по анестезиология и инвазивно лечение също преустановява работа и няма кой да сложи упойка преди операция на пациентите.
„Излезте пред населението на област Враца и кажете истината – че искате тази болница да се самозакрие чрез мъчително и агонизиращо напускане на персонала, поради незаплащане на положения труд!“, настоява д-р Комитски.  
10.05.2018, 12:19 часа
24617 15
Коментари

дууу

11.05.2018, 08:35 часа
тези така наречени врачански доФтори опоскаха врачанската болница като лешояди,а сега реват!А с какви пари направиха частни клиники?Ако държавата беше както трябва тези отдавна щяха да са осъдени и в затвора.

прост народ

11.05.2018, 00:34 часа
Спешната и цялото здравеопазване ще се оправи когато служителите получат едни от най големите заплати,спиране на частните болници и най вече когато народа отиде с мотиките пред МЗ а не да бие екипите и да псува лекари учили 10 години!

Петко

10.05.2018, 22:37 часа
МИШКИ СТЕ И МИШКИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ДО ВЕКИ А МИ СЕ ПИШЕТЕ ГОРДИ ВРАЧАНИ ИЛИ БЪЛГАРИ ЗА ТОВА ТАКА ЩЕ МРЕТЕ И ДРУГИТЕ ЩЕ ВИ МАЧКАТ ЗАЩОТО СТЕ МЪРШИ

БКП

10.05.2018, 21:09 часа
Кое му е видното на този олигарх? КОМПИ да ги раследва всичките като него а и да затвори бърлогата на корупцията Балабанковата къща на площада. Селяка Годжи пее за такива като този и Езекиев. Пир на гърба на хората, с далаверки с касата.

вече не вярвам на никой

10.05.2018, 20:31 часа
А най-лошото е че,няма читави хора,който да поведат народа.

Пепа

10.05.2018, 19:27 часа
Престанете да плюете против доктора. Утре няма да има кой да прегледа децата ни, майките и бащите ни. Срамота... Засрамете се ....то затова сме я до тук докарали....прост народ...проста управа...ще се самоунищожим. В неделя всички излезте в подкрепа.

БУДНА СЪВЕСТ

10.05.2018, 18:26 часа
НЕКА ДА СИ ПРИПОМНИ КОЛКО НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БОЛНИЧНИ Е ИЗДАЛ , С КОИТО СА ИЗТОЧЕНИ ПАРИ ОТ ХАЗНАТА !?!?

СЕйр

10.05.2018, 15:31 часа
Я да си спомни така великия доктор къде си оперираше пациентите със скъпите пътеки докато в държавната приемаше само тези дето ще лежат с седмици и месеци и няма да има печалба от тях.

Гошо

10.05.2018, 15:23 часа
Тоя има цяла болница бе, какво се жалва за държавната болница и се прави на интересен. Заплатката която взима от държавната болница са трохи в сравнение с парите които изкарва от частната си болничка.

тука е само голотор

10.05.2018, 14:28 часа
Лошо,много лошо човека направи кариера,частна практика,а ще се окаже че след време няма да има хора който да лекува!А това за герберският геноцид спрямо северозапада вече и децата го разбраха и бягат още при първа възможност!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha