Загадка! Невидим звяр изяжда земята пред Кривия блок във Враца /снимки/

Загадка! Невидим звяр изяжда земята пред Кривия блок във Враца /снимки/ Тротоар в идеалния център на Враца пропадна и в него се отвориха големи дупки, сигнализираха читатели на BulNews.bg за рубриката „Ти, репортерът“.
Кратерите са зейнали на ул. „Антим I-ви“, точно пред Кривия блок между пощенската и съдебната палата в града. Изглежда има свличане на земна маса под тротоара и плочките са потънали надолу. Образували са се дълбоки дупки, в които лесно може да потъне крака на човек. Особено опасно е през нощта, тъй като ямите няма как да се видят в тъмнината. 
Според хората, живеещи и работещи в района, пропаданията се отварят поне за трети път и мястото винаги е едно и също. Подобна дупка има и зад блока. Явно под тротоара има теч на вода от авария, която не се отстранява качествено.
Врачани се надяват поредният ремонт да бъде последен и да не се стига до инциденти.
„Дупките бързо трябва да се запълнят, защото по въпросната улица преминават много хора и най-вече малки деца, които учат в близкото начално училище „Иванчо Младенов. От общината трябва да вземат мерки и този път пропадането да бъде оправено веднъж завинаги“, коментират врачани. 
16.05.2018, 10:02 часа
12135 6
Коментари

Етажна собственост

16.05.2018, 23:07 часа
Върбата беше красива и жалко, че я отсякоха, заради пошлото кафене .... За да не се появява дупката трябва да махнат плочките, да почистят корените и да запълнят със земя.

гр

16.05.2018, 17:05 часа
отзад зад блока пак ли е имало върба

до кмета

16.05.2018, 16:37 часа
до кога ще правите уж нови и модерни ремонти и след 4,5 години пропада всичко,ще пропаднеш и ти осиновен гей,не може само да лапате от такива поръчки,а ние гражданите да сме в смрад и мизерия

Гражданин

16.05.2018, 14:13 часа
Страшна загадка, преди имаше вековна върба на това място, но пречеше на Гошко Златарчето да си сложи масите пред кафенето. Махнаха я под претекст че е била опасна и запълниха с пясък и отгоре плочки сега с чудите защо пропада ...

Петко

16.05.2018, 13:33 часа
алл аз си мислех че почнал ремонта на паветата или това са новите плочки който рано или късно че стане целия пробив хохох

смоко с едното око

16.05.2018, 12:09 часа
рупам павенца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha