Нечувана жестокост! Мъж нахрани кучетата на съседката си с наденица с карфици

Нечувана жестокост! Мъж нахрани кучетата на съседката си с наденица с карфици Нечувана жестокост е проявил мъж от Монтанско към кучета. Той нахранил домашните любимци на съседката си с наденица, пълна с карфици, съобщиха от полицията.
Случката се разиграла към 18.30 часа вчера в село Василовци. 56-годишна жена забелязала, че кучетата й ядат нещо в края на имота й. Тя отишла да провери с какво се хранят и видяла парчета наденица. Жената се усъмнила, тъй като не им била давала подобна храна, и издърпала колбаса от лапите на животните. Когато погледнала вътре стопанката с ужас установила, че парчетата наденица са пълни с карфици.
От другата страна на оградата стоял съседът на жената Г.Т. на 83 години. Изглежда той имал проблем с домашните й любимци и се опитал да се отърве от тях, като им подхвърлил опасния деликатес.
Жената веднага се обадила в полицията и разказала на униформените за станалото. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията. По случая е образувано досъдебно производство. 
16.05.2018, 10:40 часа
7143 2
Коментари

дедов

16.05.2018, 21:42 часа
Ще му пръдната на Дедовия на този дядо

да

16.05.2018, 20:06 часа
Емиии...явно зор е видял човека!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha