Председателят на общинския съвет във Враца сдава поста си

Председателят на общинския съвет във Враца сдава поста си За близо месец oбщинският съвет във Враца ще остане без председателя си Румен Антов. Причината за временното му оттегляне е, че в рамките на 20 работни дни излиза в платен годишен отпуск. За целта обаче му трябва разрешение от съветниците. По този повод той вече е внесъл докладна записка, с която иска от колегите си да дадат положителния си вот за ползването й.
В докладната си Румен Антов е посочил, че иска да ползва 20 дни платен годишен отпуск за периода от 23 юли до 17 август включително. Той предлага негов заместник през това време да бъде зам.-председателят на съвета Владимир Христов, на който трябва да се изплати възнаграждение в размер на заплатата на председателя за времето на заместване.
Очаква се предложението Христов да заеме поста на Антов да породи бурни дебати в съвета. Причината за недоволството от страна на местните сенатори е, че до сега само Христов е поемал щафетата от Антов, а в началото на мандата си се били разбрали заместването да става на ротационен принцип. 
19.06.2018, 08:23 часа
2861 2
Коментари

az

19.06.2018, 09:40 часа
Този пък постоянно излиза в отпуск, май друго не прави!

hulio

19.06.2018, 08:28 часа
Да не се карат поред на номерата, да набарат парата нищо,че са кухи,тъпи и перманентно пияни!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha