Ексклузивно в BulNews! Арестант избяга от сградата на районното във Враца, задават се масови уволнения

Ексклузивно в BulNews! Арестант избяга от сградата на районното във Враца, задават се масови уволнения Арестант е избягал тази нощ от сградата на районното управление на полицията във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. На този етап информацията се пази в строга тайна и по тази причина подробностите около този срамен инцидент не са много.
Агенция BulNews.bg все пак успя да сглоби част от пъзела. Нощес е бил задържан синът на известния сутеньор Хари. Малко преди да съмне се установило, че 15-годишният циганин е изчезнал от ареста. Незабавно е мобилизиран целият наличен състав на районното и били организирани издирвателни мероприятия, но на този етап  от беглеца няма и следа.
Още сутринта директорът на полицията във Враца Янко Янколов отишъл в сградата на полицейското управление и бесен заплашил с масови уволнения. Началникът на районното Георги Митов в момента е в отпуск.
 
Очаквайте подробности!
28.06.2018, 15:44 часа
15403 3
Коментари

пародия политици

28.06.2018, 17:16 часа
Ако полицая зашлеви шамар на циганина за да има респект веднага медиите тръбят полицейско насилие имало,адвокати,министри-ама вие не знаете какво искате!Така ще бъде,до като престъпниците имат права а полицията няма-така ще бъде

ceno dalgia

28.06.2018, 16:48 часа
brakmata e vinoven:)

RZA

28.06.2018, 16:34 часа
добре че този е малък и не може да си пусна брада
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha