Само в BulNews.bg! Арестантът избягал от РПУ Враца заради повредена врата, Янколов вече реже глави на подчинени

Само в BulNews.bg! Арестантът избягал от РПУ Враца заради повредена врата, Янколов вече реже глави на подчинени Вече е ясна причината за реализираното бягство от ареста на районното полицейско управление на Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.bg. Повреденото ел. заключване на вратата на изхода на сградата е направила възможно излизането на 15-годишното циганче от килията.
В сряда заключващият механизъм се повредил и затова вратата стояла отворена, за да могат ченгетата да минават без проблем през нея. В четвъртък сутринта обаче докарали сина на сутеньора Хари и докато оформяли документите по задържането му, той се изпарил от ареста, без някой да го спре.
Бягството вбеси директора на полицията във Враца Янко Янколов, който още вчера се закани да бъде безкомпромисен към ръководството на полицейското управление. Тепърва проверка ще изяснява защо задържаното циганче не е било заключено в килията и какво е правил постовия, който следи за реда в ареста. Отделно на самия изход на сградата има втори униформен, който контролира кой влиза и излиза в РПУ-то. Назначената проверка ще трябва да установи и дали някой не е подписал избягалото циганче под документ за неговото освобождаване, в опит да се прикрие станалото.
Още вчера Янколов е предупредил шефа на криминалистите Мартин Гурзовски, че от понеделник отива на работа в районното в Оряхово. Като видял началото на баташкото клане, началникът на униформените Венци Петров побързал да заяви, че по най-бързия начин ще напусне системата на МВР.
По-деликатна е ситуацията с шефа на районното Георги Митов. В момента той е на почивка в Италия, но още вчера е получил заповед да се прибира по най-бързия начин. Опитни астролози вещаят черни дни за Митов, тъй като Янколов знае нещо, което Митов си мисли, че не знае. Докато областната дирекция на полицията във Враца беше без титулярен директор, представителят на задкулисието Ники Турчето, придружаван от две видни герберки, са ходили на среща с Цветан Цветанов. На нея тримата са настоявали за шеф на полицията да бъде назначен Георги Митов, който се ползвал с доверието на задкулисието. Цветанов обаче ги попарил, като им заявил, че бъдещият нов директор живее в съседния му апартамент и това решение е окончателно.
По-късно тази среща била преразказана на Янко Янколов и той вече има представа кой клати лодката във врачанската полиция. По тази причина се очаква цялата отговорност за най-срамния инцидент в историята на районното управление във Враца да понесе неговият началник Георги Митов, което е и съвсем нормално.
Агенция BulNews.bg смело прогнозира, че това няма да са единствените служители на МВР, които ще имат проблеми с амбициозния директор на полицията във Враца.
29.06.2018, 15:24 часа
12577 8
Коментари

врачанин

30.06.2018, 15:23 часа
Митов търгува с автомобили втора употреба, колко от тях е отбелязал в данъчната си декларация пред МВР. Да го попита директора.

гражданин

30.06.2018, 14:58 часа
Как да очакват гражданите на град Враца, че освен някое циганче,истинските крадци и престъпници ще бъдат затворени, като отиваш при Турчето и той разпорежда на Митов, този да не се закача. Янколов почни с Митов, щото всичко се е обезверилов РУ-Враца.

гражданин

30.06.2018, 14:50 часа
От години наред Ники "Турчето" контролира айдуците в град Враца, храни и пой всички политици и се меша в кадровата политика на ОД на МВР - Враца, не е тайна за никой в града че Началника на Районното- Враца Георги Митов е неговото момче за всичко.

Хъмти

30.06.2018, 08:37 часа
Крайно време е нЕкой да тури ред у това полицейско управление, щото толкова много са се разхайтили, че им се подиграват и 15годишните циганчета! Ако не знаят и не прилагат законите- да си Одат на село и да кОпат градините!

Ники циганино

29.06.2018, 17:39 часа
Ще го хванат! На 15 години не може да му поникне брада толкова бързо :)

Бачо Кольо

29.06.2018, 16:56 часа
Новия директор ама ВЪОБЩЕ ДА СЕ НЕ ЧУДИ, а с метлата всички клатикуртовци от това РУП за квартални на Горни и Долни Вадин, като започне от ДОМАКИНА, който по цял ден се разхожда по Пробива цивилен, и завърши до Началнико.

бай онзи

29.06.2018, 15:57 часа
Сега да чакат циганчето да се предаде,че иначе едва ли ша го фанат вече.

6tangata i mastikata

29.06.2018, 15:52 часа
samo naze kato ni pribraxa ne be6e stro6ena vratata damo eba maikata ama nie sipla6tame i nemame problemi
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha