Касапница край Враца! ТИР размаза кола на пътя за Вършец /снимки/

Касапница край Враца! ТИР размаза кола на пътя за Вършец /снимки/ Тежка катастрофа е станала на пътя между Враца и Вършец, видя само репортер на агенция BulNews.bg. 
Инцидентът се е случил на около километър след разклона от международния път Е-79 за курортния град.  
ТИР с естонска регистрация е пътувал в посока Вършец, когото решил да избегне дълбока дупка на пътя и навлязъл в насрещното. В този момент обаче срещу него идвал лек автомобил “Фолксваген Пасат” със софийска регистрация. Шофьорът на колата се опитал да избегне сблъсъка, но не успял и се ударил в камиона, след което се обърнал в канавката. 
При удара водачът на “Пасат”-а е пострадал сериозно, целият е в кръв и е в тежко състояние. Шофьорът на камиона и спътникът му обаче са с по-леки травми, макар и целите да са в кръв. 
В момента на мястото на катастрофата има 3 линейки, две патрулки и два екипа на пожарната, които извадиха пострадалия от леката кола.  На мястото са били пристигнали повече екипи, тъй като първоначално подаденият сигнал на тел. 112 е бил за тежка катастрофа с много пострадали. 
В момента движението в района е напълно блокирано.
Свидетели на инцидента разказаха пред агенция BulNews, че са подавали десетки сигнали до АПИ за трагичното състояние на пътя, който буквално е осеян с кратери. Дупката, която е причина за катастрофата, пък е дълбока над 20 см.
Жена от Враца дори заяви, че вчера е била два часа в областното пътно управление, за да се оплаче от състоянието на същия път. От там обаче най-нагло са й заявили, че може да се оплаче, ако иска, и на "арменския поп". 
Хората на мястото на катастрофата са категорични, че ако не се вземат мерки за ремонт на пътя може да се случи трагедия, подобна на тази край Своге.
12.09.2018, 17:26 часа
28952 3
Коментари

122

13.09.2018, 10:34 часа
Там такива камиони нямат право да минават. Още от разклона от главен път Е 79 посока Вършец има ограничение за автомобили до 10 тона. Кой обаче следи за спазването му?! Хората по света за 48ч правят подлез под магистрала с 6 ленти за движение

Иванов

12.09.2018, 18:31 часа
Пътя уж трябваше да бъде изцяло преасфалтиран преди затварянето на моста при с. Краводер, но цялата далавера приключи с преасфалтирането на около 100 метра, чудно защо точно покрай горски масив, който беше добре поизрязан.

адгфсд

12.09.2018, 17:41 часа
Не е нормално да отбият тировете по такъв път...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha