Шофьорите псуват! Тировете „изядоха“ новия път до Криводол, а шефът на АПИ във Враца нехае /снимки/

Шофьорите псуват! Тировете „изядоха“ новия път до Криводол, а шефът на АПИ във Враца нехае /снимки/ Основно ремонтираният път от Враца до Криводол е в окаяно състояние, след като няколко месеца основният трафик към „Дунав мост“ 2 бе пренасочен по него, видя репортер на агенция BulNews. Трасето бе рехабилитирано през есента на 2016 г. и изнесе тежестта от затварянето на международния път Е-79 заради реконструкцията на моста при село Краводер.
Повече от 30 години живеещите в Криводол очакваха този ремонт и затова те сега открито недоволстват от състоянието, в което се намира тази отсечка. Дали заради некачествения ремонт за повече от 4 млн. лв., извършен от „Трейс“, или от минаването на ТИР-овете, но част от асфалта е сериозно  компрометирана. Най-тежко е положението в лентата за движение към Враца, където дупките са толкова големи, че са релна предпоставка за тежки пътно-транспортни произшествия.
Въпреки, че тези язви на пътя са от няколко седмици, от областното пътно управление не предприемат никакви мерки те да бъдат отстранени. Тъй като обществото не е ясно колко години е гаранцията на пътя, остава да гадаем дали „Трейс“ или АПИ са длъжни да ремонтират компрометираните участъци от него. 
В същото време шефът на Пътното във Враца Веселин Николов тича да дава сладникави интервюта във фалирали медии, вместо да изпълнява служебните си задължения. По тази причина се очаква през зимните месеци шофьорите да продължат да трошат колите си в дупките по новия път и да си купуват винетки.
08.11.2018, 10:35 часа
8250 6
Коментари

боци

08.11.2018, 16:01 часа
""Toва е пътя" - филм със специалното участие на П,Аврамова, затова е там да строи и да прибира, а тюфлека Кмет е във Финландия, да си осигури ски, че ще Ви пързаля и наесен! "Дий робе дий" е песента написана за Филма от Боко и Цвъки! филма трае 10 г

к

08.11.2018, 16:00 часа
Тъй като вдигнаха цената на винетката,с цел по-добри пътища,асфалта на този път е 3-4 сантима.А ако беше направен по времето на старите цени на винетката асфалта щеше да е 1-2 сатна.

Далаверка

08.11.2018, 15:24 часа
Нали разбрахте-в Бг асфалта по пътищата е асфалт за паркови алеи.Да живеят еврофондовете и политиците-свине!

пълен абсурд

08.11.2018, 13:53 часа
Това новите гербаджийски пътища!

Пецко

08.11.2018, 12:19 часа
стига сте краднали държавни пари и стига се фалихте аа оправете пътя за това ли даваме сума пари за глупости да кареме из дупки ако ли не аре един по един да ви изхвърлим на улицата не да се мислите за големата работа а сте едни МИШКАРИ ДОЛНИ

пешака

08.11.2018, 10:45 часа
Краднат с гъзО си, как ще нехаят, само в БГ пътища за 3-4 месеца стават на сол от тирове. То се вижда, и асфалта с каква дебелина е ..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha